« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

НАПРЕД КЪМ СЛЕДВАЩОТО ИЗДАНИЕ НА "СФФ НА БРЕГА "- ВИЖТЕ КОЙ СИ ТРЪГНА С ГОЛЕМИТЕ ОТЛИЧИЯ

Големото отличие на "София филм фест на брега" отиде посмъртно за изключителното и вълнуващо изпълнение на актрисата Гергана Кофарджиева в съвременната притча "Блудният син". Вотът на публиката определи другата "Сребриста чайка" да бъде за "Прекрасни дни" на Вин Вендерс. Третата присъдена награда, за късометражен филм, се избира от младежкото жури на фестивала. Тя бе дадена на Филип Андреев за "Мама умря днес". От сцената на НХК режисьорът Надежда Косева обяви и вътрешна награда на фестивала, а именно, че Симона Славкова от кинокласа ще посети голям международен фестивал. Отличието на журито получи режисьорът на лентата "Блудният син" Димитър Сарджев. Той сподели, че ще предаде наградата на синовете на актрисата Борис и Милен и, че силно се надява тя да гледа отнякъде, точно в този момент. Наградата връчи зам.- кметът по "Култура и вероизповедание" Диана Саватева. "Тази вечер за първи път излъчихме новия туристически клип на Бургас, за което благодарим на нашите партньори. " София филм фест на брега" е голяма традиция, това е начина хората да се възпитават в голямо изкуство. Спазват се двете основни тенденции - реверанс към миналото и поглед напред към младите таланти, някой от тях ще бъдат част от киното, а други ще бъдат публика с вкус към добрите филми", сподели зам. кметът Диана Саватева. " Това е първа година без Борито Чакринов. Преди 22 години бяхме аз Данчето, Георги и Борето. София филм фест на брега бе в памет на Борето. Светла да е тя! "Сподели по време на официалната церемония проф. Дюлгеров. Кристина Ингилизова изказа благодарности към Община Бургас, екипа на НХК, доброволци и приятели на събитието.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 403
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 497
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 499
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 542
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 555
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.