« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Валери Симеонов: Ще си закача релса на врата, ще скоча и ще се удавя

Валери Симеонов потвърди с гръмка закана за самоубийство, че ще отстоява докрай намеренията за разширяване на ски лифта в Банско. За целта на следващото заседание на Министерски съвет той ще предложи държавата да обжалва решението на тричленния състав на Върховния административен съд (ВАС) да отмени приетите от МС промени в Плана за управление на Пирин. "Трябва да има последователност в поведението на всеки индивид и на всеки орган. Министерски съвет има решение за приоритетно подпомагане на изграждането на втори лифт. Така че задължително трябва да обжалваме", заявява пред в. "Сега" Валери Симеонов. Попитан какви ще бъдат действията на кабинета, ако и следващата инстанция потвърди решението на тричленния състав на ВАС, вицепремиерът отговаря: "Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя". Запознати със случая споделиха пред Dir.bg вчера, че Валери Симеонов е заплашил да подаде оставка, ако Министерски съвет не продължи борбата за промените в плана за Пирин. Очаква се предложението му да не се отстъпва нито крачка назад да бъде прието и в крайна сметка държавата да обжалва решението на ВАС. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

С ярки палатки и мрачно настроение протестиращите британски студенти показват солидарност с връстниците си от САЩ

  • 07 Май 2024
  • 77
ОКСФОРД, 6 май (Ройтерс) – Британски студенти организираха пропалестински протестни лагери в историческите кампуси на университетите в Оксфорд и Кеймбридж в облачен пролетен понеделник в знак на солидарност с американските си връстници.

Китайският президент Си Цзинпин започна в неделя първата си обиколка в Европа от пет години насам

  • 07 Май 2024
  • 73
Китайският президент Си Цзинпин започна в неделя първата си обиколка в Европа от пет години насам, като пристигна в Париж. Очаква се Си да отпътува днес от Франция за сръбската столица Белград. Третата европейска страна, която се планира да посети китайският лидер тази седмица, е Унгария.

БОЖАНА СЛАВКОВА С НОВА АРТ ИНСТАЛАЦИЯ В БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 96
Божана Славкова, създателката на еко арт инсталациите „Прегърната природа“ и „Промените си ти“, ще постави новата си инсталация „Форма на свобода“ в Младежкия международен център.

BRAVE CF С ПЪРВО В ИСТОРИЯТА СИ СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ – ДОМАКИН Е БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 111
Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване тук ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

От днес влизат в сила новите цени за пътуване с влак, увеличението е средно с 20%

  • 07 Май 2024
  • 83
От днес "Българските държавни железници“ (БДЖ) променят цените на билетите за пътуване с влак заради драстичното увеличаване на разходите на дружеството през последните няколко години, съобщиха от пресцентъра на националния железопътен превозвач. Увеличението ще бъде средно с 20%.