Продължава кампанията за безплатни прегледи на пенсионери

Лекари специалисти кардиолог, съдов хирург, ортопед травматолог, гинеколог и уролог ще са на разположение на възрастните хора за преглед и консултация, в зависимост от оплакванията, които те имат и след предварително попълнен здравен талон. Определени са нови дати при следния график: 27 юни (понеделник), 29 юни (сряда), 4 юли (понеделник) и 6 юли (сряда) между 10.00 и 13.00 часа. Прегледите ще се извършват след предварително записване на тел. 056/896262 и 0884/081112 , на които можете да получите и допълнителна информация за кампанията. Десетки пенсионери вече се възползваха от професионализма на лекарите, първокласната апаратура и условията в Университетската болница. Прегледите ще продължат през цялото лято, тъй като здравословните проблеми на възрастните хора се засилват обикновено през горещите летни месеци.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината извършва сериозен ремонт в помощното училище

  • 23 Юли 2019
  • 126
Тази година Община Бургас прави рекордна инвестиция в нови образователни програми и ремонт на образователна инфраструктура, цели 40 % от общия й бюджет. Част от средствата са насочени към едно малко, но важно училище.

Стогодишната футболна история на „Черноморец“ ще оживее в изложба

  • 23 Юли 2019
  • 130
Изложба в центъра на града ще покаже едни от най-паметните моменти от стогодишната история на футболния „Черноморец“ Бургас. Изложбата, която ще бъде разположена до сградата на Община Бургас, ще покаже различни периоди от развитието на клуба.

Свинско с африканска чума не се продава

  • 23 Юли 2019
  • 114
Няма месо с африканска чума в търговската мрежа, увери началникът на отдел "Здравеопазване на животните" към Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ д-р Александра Митева.

Иван Гешев за атаката на НАП: Фирмата, в която работи Кристиян, се занимава с киберрекет

  • 23 Юли 2019
  • 133
Отначало за атаката срещу НАП разследването започна срещу лицето, което знаете - Кристиян. В момента за нас е ясно, че този обвиняем е просто оръдие. Разследването и основната версия, по която се работи е, че фирмата, в която той работи, се занимава с киберрекет.

"Електромагнитна атака" срина ел. захранването на Венецуела

  • 23 Юли 2019
  • 128
Социалистическото правителство на Венецуела заяви, че огромният срив в електрозахранването се дължи на "електромагнитна атака" срещу националната водноелектрическа система, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.