« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Милиони се харчат за нежелани подаръци по Коледа

Най-често подаряваният нехаресван подарък се оказват дрехите (посочени от 43% от потребителите), 20% – стоки за дома, 12% – козметика и парфюми. Когато получат нежелан продукт, 31% от хората го запазват, но не го ползват, 31% – решават да го подарят на приятел, 20% – да го разменят, 7% – го продават, а 4% – го изхвърлят или връщат (пак 4%). С наближаването на края на годината, светът отново е завладян от коледно настроение, а потребителите са в трескаво търсене на перфектния подарък за любимите хора. Най-бързо развиващата се в света beauty-tech марка FOREO е подготвила специален коледен списък с идеи за премиум подаръци за грижа за кожата, за да улесни пазаруващите. Благодарение на този списък, всеки може да се превърне в любимия на всички Дядо Коледа тази година и да обере овациите като подари модерни подаръци, които ще бъдат ценени дълго след Коледа! „Цели 15,2 милиарда долара са „хвърляни на вятъра“ за нежелани подаръци всяка година само в САЩ, което е наистина стряскаща статистика. Ние от FOREO сме много горди, че процентът на върнатите наши стоки никога не е надминавал 1%. Когато става въпрос за изкуството на подаряване на подаръци, всичко е въпрос на персонализация, а с FOREO тя е гарантирана. Освен това, нашите подаръци са направени така, че да издържат много години, отговаряйки на очакванията на клиентите, но и намалявайки генерирането на отпадъци“, коментира Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. Тази година се очаква купувачите в САЩ да похарчат 1,3 трилиона долара, сравнено с британците, които се смята, че ще похарчат 113 милиарда долара, а това прави Коледа най-големият шопинг празник на годината. Независимо от бюджета, който сте задели за подаръци за любимите си хора тази Коледа, е важно да имате предвид, че настоящата криза с недостига на чипове засяга производството на традиционно най-желаните коледни подаръци като компютри, таблети и игрови конзоли. Затова е най-добре да започнете да пазарувате за Коледа веднага, за да сте сигурни, че ще успеете да си осигурите подаръците, които сте си набелязали и които вашите приятели и семейство ще харесат и няма да помислят да върнат или изхвърлят.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 224
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 236
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 238
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 235
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 248
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.