ШЕСТ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА “КИОКУШИН СПИРИТ”БУРГАС

Отлично представяне и на възпитаниците на Бургаският клуб “КИОКУШИН СПИРИТ” с треньор Световната Шампионка на ката Сенсей Гергана Апостолова Костова. Шест златни, три сребърни и пет бронза спечелиха бургаските каратеки, чиято подготовка бе в базата на Спортен център “АЯКС”. Мероприятието, което се проведе на 1-ви и 2-ри Октомври 2022г., бе по инициатива на Представителя на ИКО за Турция- Сенсей Омер Дюран. В него взеха участие около 245 състезатели от седем държави. Първият ден на Първенството България участва с 24 състезатели при децата, юношите, девойките и ветераните. Вторият ден започна със Семинар за инструкторите на Турския Бранч, който се проведе под ръководството на Шихан Емил Костов. След него 9 от нашите състезатели се съревноваваха при мъжете и жените на ката и кумите дисциплините. Шампионите на БКА-ИКО България, представители на бургаския клуб СКК”Киокушин Спирит”Бургас, класирали се на призовите места са: Иван Павловски - 1-во място - кумите Младежи до 75кг/ и 1-во място - ката мъже Гергана Имперова - 1-во място кумите девойки до 60кг/ Гергана Янева - 1-во място кумите Девойки младша до 60 кг/ Стратимир Стратиев - 1-во място юноши младша кумите до 70кг/ и 2-ро място на ката; Надежда Петрова - 1-во място ката 8-9г./; Добромир Янев -2-ро място място Ветерани +35г.до 85кг; Анабел Атанасова-2-ро място ката 10-11г/; Патрик Бигъл 3-то място момчета кумите до 35кг и 3-то място на ката; Игор Пейчев 3-то място юноши младша кумите до 40кг и 3-то място на ката; Николай Стефанов -3-то място кумите юноши младша до 50кг/; Сенсей Гергана Апостолова-Костова, Сенсей Зихни Хасанов и Сенпай Зорница Костова участваха в съдийството на състезанието. Шихан Емил Костов бе поставен от Директора на Международния отдел на ИКО - Шихан Горай, за официален наблюдател на състезанието. Това бе отличен старт за нашите състезатели, на които в началото на Ноември им престои участие на Европейско Първенство, което ще се проведе в Полша.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 94
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 85
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 95
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 84
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 103
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.