Турнир за купата на БМФ Порт Бургас 2022

Седмото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас‘2022 ще се проведе на 22-октомври, събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. Регламентът на турнира предвижда 12 отбора от младежи на възраст между 16 и 18 години да се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – Реал Бетис”, който ще се играе на 27 октомври 2022 г. в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” ще организира транспорт от Бургас до Разград и нощувки в Разград. Водещ за трета поредна година ще бъде Марио Ангелов от тв Канал 0. Участието в турнира е безплатно. За да се включат в надпреварата, младежите ще трябва да се вместват в обявените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви. В отборите не се допускат действащи футболисти от А и Б група. Жребият ще бъде изтеглен в деня на турнира. От участниците се очаква да бъдат в Спортен комплекс „Каменица Арена” в 9.30 часа на 22 октомври за сформирането на групите. Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0897956585 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата. „БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира традиционния футболния турнир, който всяка година се превръща в общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове от Лига Европа с участието на „Лудогорец”. Така през годините различни младежи от Бургас подкрепиха българския отбор в мачовете с „Базел”, „Истанбул Башакшекир”, „Цюрих”, „Ференцвалош”, „ЛАСК Линц”. Организаторите канят всички любители на футбола да се включат със свои отбори в турнира, а феновете им да ги подкрепят от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 22 октомври 2022 г. от 10 часа.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 68
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 71
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 66
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 68
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 76
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.