СЪСТЕЗАТЕЛИ НА ГЕРГАНА АПОСТОЛОВА-КОСТОВА СЕ ЗАВЪРНАХА С ВИЦЕ-ШАМПИОНСКА ТИТЛА ОТ РУСИЯ

От 18-ти до 20-ти Февруари 2022г. в Москва, се проведе Международното Отворено Първенство по карате Киокушин “RUSSIAN OPEN JUNIOR CUP”. В тридневното мероприятието взеха участие 1500 деца, юноши и девойки от 17 държави. От БКА - ИКО България, съпроводени от Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова взеха участие седем състезатели. Първият ден мащабното мероприятие започна с дисциплина ката, където при 9-годишните, Ярослава Анурова (СКК“КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас) зае 11-то място (от 21 участнички), а при 11-годишните Атанас Вълев (СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна) отпадна на ката на квалификациите, но се класира в топ 8 на кумите в неговата възрастова група и категория (10-11г. до 45кг.). Патрик Бигъл (СКК“КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас) участва при 10г. в категория до 30 кг, където отпадна 2-ра среща и се класира в 16-цата в тяхната възрастова група. Третият ден продължи с кумите при юношите и девойките, където имахме 4-ма участника на БКА. Иван Павловски и Стратимир Стратиев и двамата от СКК“КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас отпаднаха на квалификациите, класирайки се в топ 16 при ЮСВ до 70кг., а Самуил Желев (СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“) изигра две срещи и след оспорван двубой отпадна, попадайки в 8-цата при ЮСВ до 65кг.. Възпитаничката на СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ – Ивалена Колева се съревновава при девойки 16-17 над 60 кг., където надви две противнички на домакините, но отпадна на финала, класирайки се на престижното 2-ро място. Световните ни Шампиони Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова бяха Рефери и трите дни на Международното Отворено Първенство по карате Киокушин в Москва.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 127
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 116
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 128
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 120
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 129
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.