« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Великобритания на война срещу "патешките устни"

Британското правителство възнамерява да стартира от следващия месец кампания за справяне с "неуспешните" козметични процедури. Тя е предизвикана от увеличаващия се брой пациенти, подлагащи се на операции от типа "бразилско дупе" в чужбина, при което вече има множество случаи на смърт. Има също и предупреждения за увеличаване на употребата на самостоятелно инжектирани дермални и устни филъри, съобщават от "Канал 3". Тези практики водят до риск от причиняване на усложнения, които след това изискват сериозно лечение. Английското министерство на здравеопазването и социалните грижи съобщи за Би Би Си, че кампанията, планирана да стартира през май, ще се погрижи обществеността да бъде напълно информирана за важността от търсене на професионални съвети по отношение на филъри, ботокс и козметична хирургия. Тя също се надява да намали броя на "неуспешните" процедури и произтичащото от това въздействие върху психическото и физическото здраве на дадено лице. Лице, представило се с псевдонима "Грег", разказа, че е пристрастен към дермалните филъри - ампули за запълване на бръчки и гънки в кожата, въпреки че често се използват и за увеличаване на обема и промяна на формата на устните и бузите. Той ги купувал онлайн и започнал да самоинжектира лицето си преди три години. "Можете да изгубите връзка с реалността за това как изглежда лицето ви", споделя Грег - "Имаше момент, в който го правех често и майка ми забеляза, че лицето ми е нелепо изкривено и съм изгубил много от своите черти." Самоинжектирането може да предизвика оток и инфекция, а в редки случаи може да се наложи и лечение с операция или медикаменти, ако е причинило образуване на бучки под кожата. То може също да причини слепота. "Save Face" - националният регистър на акредитираните лекари, заяви, че е получил 934 жалби на пациенти за практикуващи лекари без лиценз през 2017-18 г. От тях 616 са свързани с употребата на дермални филъри. Наскоро две британки починаха от т.н. бразилска интервенция за повдигане на дупе. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 566
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 605
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 603
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 612
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 616
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.