« февруари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Уфологът Стамен Стаменов: Ще се разпаднат и ЕС, и САЩ, а Русия е закриляна от светлите сили

Астрологът Филип Филипов, който пък предрече излизането на Великобритания от Евросъюза половин година преди Брекзита, прогнозира и разпад на Обединеното кралство
След 43 години в Обединена Европа Великобритания изненадващо за мнозина, преди седмица реши да напусне Европейския съюз. Гражданите на страната определиха евробъдещето й на референдум. 51,9% от тях гласуваха за Брекзита. Коментаторите побързаха да определят събитието като британски шамар за Европа и се опитаха да го обяснят с това, че британците не били съвсем европейци, тъй като живеели на остров и въздишали по миналото, когато имали велика империя. Истината обаче е много по-различна от тази, която те се опитват да ни поднесат. Референдумът в Обединеното кралство е само началото на процеса, който ще доведе до разпадане на ЕС, на САЩ и на модела за развитие, който глобалната мафия иска да ни наложи. Подобно на Великобритания, която излиза от ЕС, скоро и Тексас ще се отдели от САЩ, прогнозира проф. Стамен Стаменов. В авторското си предаване „Дневници на уфолога“ по телевизия СКАТ той предупреди, че разпадът на ЕС и САЩ е част от войната между тъмните и светлите сили във Вселената и в частност на Земята, на която рептилите започват да губят позиции. Това той каза, след като Румен Русев от Шумен обяви, че и в Русия, и в Америка имало извънземни кораби. Тези велики страни работели с чуждопланетните създания. Тъмната част на Луната пък, според Русев, е обитаема. Там са сградите и корабите, които никога няма да видим, добавя той.
„Живеем в дуална Вселена, в която противоборството между доброто и злото, между светлите и тъмните сили, е непрекъснат процес. И точно поради това, което е казал Хермес Трисмегист, че каквото е горе, такова е и долу, т.е. каквото се случва в Космоса, такова става и на Земята, нещата много силно се поляризират“, заяви проф. Стаменов. Според него,
Русия е наследник на цивилизацията на слънчевата северна страна Хиперборея и сега е закриляна от Галактическата федерация на светлите сили,
а елитът от Запада продължава да робува на рептилите.
„Хиперборейската цивилизация е била уникална. Много високо развита. Като неин наследник, Русия сега е под защита на светлите сили“, подчерта уфологът. Загадъчната Хиперборея, която той сравнява с великата Русия, е толкова стара, колкото и Атлантида. Много гръцки и римски историци са разказвали за тази легендарна страна. Знае се само, че тя се е простирала някъде на север в земите на днешните Европа или Азия.
Повечето изследователи са на мнение, че цивилизацията на хиперборейците е съществувала преди около 15-20 хиляди години, казва руският учен Валерий Демин, цитиран от obekti.bg. Според него, това са били високоразвити същества и са притежавали дори летателни апарати.
„Противоборството на тъмните и светлите сили продължава, но добрите са взели превес в Космоса или ако преди години планетата ни бе превзета от т.н. рептили, които и днес битуват в западното полукълбо, то сега в подем ще са техните опоненти. Оказва се, че онова, което Западът наслагва като модел на развитие на нашата цивилизация, няма повече шансове да съществува. Виждате и ЕС, който е създаден по замисъл на глобалния елит, се разпада. Ще се разпаднат и САЩ, защото така повече не може да се живее на Земята. Няма как едни да си правят каквото си искат, да си играят със съдбите на милиарди хора, а другите да гледат отстрани“, коментира проф. Стаменов. Според него, разпадът на САЩ ще започне с отделянето на най-богатия и най-големия щат Тексас.
Човешката раса е много ограничена в умствено отношение
Древните цивилизации са били по-високоразвити от нас. Археолозите няма да намерят останки от електроника, защото предците ни не са били толкова глупави да съсипват биосферата на планетата. Те са мислили за следващите поколения и раси, които ще дойдат след тях, обяснява професорът. Днешното човечество трябва да се събуди от шока и от транса, в който е набутано, добавя той.
Според него, ние, хората, превръщаме планетата си в едно гигантско сметище, унищожавайки всичко, което е жизнедаряващо и утвърждавайки на нея една жестока техносфера, която не предвещава нищо хубаво. Фантомите на унищожението бродят още, а нашите глави спят, заяви уфологът.

Петата раса на човечеството е най-сакатата и примитивно развиваща се
Тя има твърде високо его и мнение за себе си. Заради това ние стигнахме до това катастрофално положение, обяснява професорът.
Древните цивилизации винаги са работили съвместно с извънземните. Някои от цивилизациите в Атлантида, Хиберборея и Лемурия са създали най-голямата пирамида на Земята – „планината“ Кайлас. Тя е изследвана от учени и е доказано, че е пирамида, подчерта водещият на „Дневници на уфолога“. Той уточни, че „планината“ има четири стени, които са изключително правилни и е ориентирана по четирите посоки на света. Оказва се, че отвътре тя е куха. Никой не може да се качи на върха й. Древните цивилизации по нашите земи са ни оставили много важни неща. Те са използвали природния фактор на майката-планета, добавя Стаменов.
Имали са и телепортационни устройства, направени от скали,
а така също и огледално отразяващи апарати, чрез които са топели огромни канари и са можели посредством тях да комуникират с космическите раси, разкри уфологът.
Според него, Големият адронен колайдер е модерно оръжие, чрез което представители на глобалния световен елит искат да ускорят гибелта на планетата ни. „Онова, което е написано на онзи гигантски монумент в щата Джорджия, е ужасно. На пет езика там може да се прочетат изумителни неща, от които най-важното е да се редуцира човечеството на 90% и при това, ако може с първия удар. Тези тъмни сили са жестоки. Те нямат земен произход. Сформирали са тайните общества, когато са превзели тази планета. Те са създали и жестокия управленски фактор, който управлява човечеството чрез парите. Искат да ни затрият чрез тях, включвайки и техниката, и технологиите, моделирани във вид на оръжия“, добавя проф. Стаменов.
Според него, онова, което наричахме познание, се оказа чудовищна измишльотина, изсмукана под нечии кирливи нокти и натрапено на това нещастно човечество. През почивните дни той участвал в Руския културно-информационен център заедно с българския учен Тимен Тимев в ритуал, наречен „да се храним чрез звездите“.
„Оказва се, че е възможно човек, променяйки времето, да го ускорява или забавя със силата на своята мисъл. Това е уникална психотехника, за която Тимев говори по време на срещата“, уточнява проф. Стаменов.
Той съобщи, че на 5-6 септември в Арбанаси ще се проведе отново същият ритуал и в него отново ще участва писателят, философ, психиатър, композитор и драматург Тимен Тимев.
* Българите са имали могъща империя още преди 35 000 години
„Много малко знаем за нашата история, защото световният елит целенасочено се опитва да скрие истината за българските владетели. Така, както е казал и Джордж Буш старши в края на 90-те години, „ако кажем на българите кои са и какво са допринесли за тази цивилизация на петата раса, има опасност да им се вирнат носовете“. Не е нужно да ни казват, защото вече знаем кои сме“, добавя Стамен Стаменов.
Според него, в България има поне два Божествени фактора – първият е природата ни и вторият – фолклорът.
„Оказва се, че някои са продали над 60% от българската земя на чуждестранни борси. Дай боже, това да е преувеличено! Това е сериозен кармичен акт. Нека да внимават онези, които си играят със съдбите на милиони българи, защото всяка педя българска земя е пропита с кръвта на националните ни герои! За нищо на този свят душата не може да се размине, без да си плати“, предупреждава уфологът. Според него, мегалитните комплекси като например Бегликташ край Приморско, са строени от атланти.
Филип Филипов: Обединеното кралство най-вероятно ще се раздели с Шотландия
Налице е първата голяма пукнатина, показваща разпадане на Европейския съюз до пазар за свободна търговия, a Обединеното кралство най-вероятно ще се раздели с Шотландия. Това прогнозира астрологът Филип Филипов, който още преди половин година пророкува излизането на Великобритания от ЕС. „Още през миналата зимата предупредих публично в чужбина, че тъй като Венера се скрива зад диска на Слънцето през юни месец, предстои криза. Уточних прогнозата на 27.05 и после отново на 6.06 и тогава точният текст е следният: „...в близки времеви граници е налице сериозна опасност за големи финансови сривове в глобален мащаб. Най-вероятно нещата ще са свързани с т. нар. Брекзит, резки процеси в Азия, безумни действия в САЩ...“, пише астрологът във Фейсбук. „Отново астрологията показа своята научна сила, защото 6 месеца предварително и по-прецизно 27 дни по-рано, обясних предстоящата глобална криза с чисто астрологически доводи, описани в древни шумерски текстове на 5000 години - а именно знаменията: скриване на Венера зад диска на Слънцето и скриване на Алдебаран зад диска на Луната в периода 4-9.06, показват сериозна глобална финансова криза и тя започна на 23 юни“, добавя Филипов в социалната мрежа.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

0 #11 Demetrius 07-02-2019 05:50
Jе moet hеt vertrouwen daarna оok blijven waarmaken.

Ꮮoοk іnto my sitye :: fietskledij dames decathlon: https://0c.be/elektrische-fiets-dames
Отговор
0 #10 Shelby 05-02-2019 22:32
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you
hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking
to design my own blog and would like to find out where u got this
from. thank you

My web blog :: download: https://ghilovishur.site123.me/blog/%D0%9A%D0%BE%D0%B4-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-tomtom
Отговор
0 #9 Sherrie 02-02-2019 19:33
It's great that you are getting ideas from this post as well as from our argument made at this time.


Also visit my web blog - download: http://archive.vn/pGLuV
Отговор
0 #8 Shelby 21-01-2019 01:49
An intriguing discussion is worth comment. I do
think that you need to write more on this topic, it might not be a
taboo matter but typically folks don't talk about these subjects.
To the next! Kind regards!!

Also visit my blog post :: download: https://visisbuiprot.site123.me/blog/konnweilink-obd-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC
Отговор
-1 #7 Frank 03-01-2019 08:40
Hello. I have checked your kompasbg.com and i see you've got some duplicate content so probably it
is the reason that you don't rank hi in google. But you can fix this issue fast.
There is a tool that rewrites articles like human, just search in google: miftolo's tools

my webpage SylviaBig: https://JewellTalks.jimdo.com
Отговор
-1 #6 Kristi 23-10-2018 19:57
I see you don't monetize your blog, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve
all websites), for more info simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Feel free to visit my web page: BestDebra: https://MightyEtsuko.blogspot.co.uk
Отговор
-1 #5 Marcelo 18-03-2018 02:41
Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!Here is my site - getrouwde
Vrouw in de islam: http://sexonline.download/sitemap45.php
Отговор
0 #4 Gabriela 22-02-2018 06:10
Slowly making sure that her tits never left his body.

Also visit my web site cheating
wife quotes Sayings: https://goqinfo.com/charliejxyw609/the-single-best-strategy-to-use-for-wife-hookup/
Отговор
0 #3 Isaac 17-09-2017 09:49
Please let me know if you're looking for a author
for your site. You have some really good posts and I think I would be a
good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd
really like to write some material for your blog in exchange for
a link back to mine. Please send me an email if interested.
Many thanks!

my web page ... restaurant en livraison: http://elliotgxkxi.aioblogs.com/567424/restaurant-delivery-an-overview
Отговор
-1 #2 Brianne 17-09-2017 06:54
I quite like looking through an article that will make men and women think.
Also, many thanks for permitting me to comment!

my blog post: paintball: http://paintball-perpignan28134.bluxeblog.com/560208/5-easy-facts-about-paintball-described
Отговор
0 #1 Christen 16-09-2017 23:23
I all the time used to study post in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net
for articles or reviews, thanks to web.

Also visit my webpage broderie: http://louislymmj.ampedpages.com/Detailed-Notes-on-embroidery-8995203
Отговор

Най-четени

Бургас е сред вариантите за домакин на световно и европейско по футбол

  • 16 Фев 2019
  • 58
С отличната си инфраструктура Бургас е сред вариантите за домакин на световно и европейско първенство по футбол.

Мая Манолова ще атакува Изборния кодекс в Конституционния съд

  • 15 Фев 2019
  • 97
Омбудсманът Мая Манолова ще атакува изборния кодекс в Конституционния съд. Това обяви самата тя в кулоарите на парламента. Кодексът беше приет на две среднощни заседания последните дни и предизвика протести, съобщава бТВ.

Отбелязваме 146 години от гибелта на Левски

  • 15 Фев 2019
  • 82
След 146 години от обесването на Васил Левски ще си припомним уроците, които той ни завеща. Програмата, посветена на 146-тата годишнина от гибелта на Васил Левски, ще започне още в 11.30 часа с заупокойна молитва.

Страхотна новина за всички българи, които превеждат пари в евро

  • 15 Фев 2019
  • 99
До момента банките в България налагаха най-високите такива такси в целия ЕС, които варираха между 30 и 50 лева за превод от 10 евро.