Виктория Бекъм днес става на 50!

"Докато се готвя да стъпя на 50 (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този крайъгълен камък. Благословена, но също така завършена и дълбоко доволна. Не само от това къде съм като жена, но и от това докъде са стигнали моите марки за мода и красота. Моята амбиция винаги е била да дам възможност на жените и да ги накарам да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия. Вярвам, че можеш да бъдеш много неща. Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая, а след това да мечтая още повече! Първо повярвайте в себе си – всички останали ще последват. И ако имате истински късмет, ще намерите някой, който вярва във вас дори повече от вас самите. Дейвид Бекъм, вечно съм благодарна за твоята безусловна любов и подкрепа и за нашите прекрасни деца. Бруклин, Ромео, Круз, #HarperSeven, вие ме допълвате. Толкова съм горда, толкова съм възхитена от любезните, трудолюбиви и талантливи личности, в които всички се превръщате. Така че, тук съм да правя повече от това, което обичам, с хората, които обичам. Толкова съм благодарна за моето семейство, моите приятели и моя невероятен екип! Това е началото на една вълнуваща нова глава, а аз едва започвам. Мамо и татко, обичам ви. Целувки Виктория

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 201
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 212
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 210
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 210
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 224
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.