« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Мистерията се заплита

През изминалата седмица серия от силно съмнителни снимки на Кейт стигнаха до обществеността, кулминирайки в една снимка, която беше толкова силно и аматьорски фотошопирана, че множество фото агенции, включително AP и Reuters, издадоха известие за убийство за нея. Изглежда, че Дворецът се опитва да прикрие нещо по много безсмислен начин. Вместо това те само подхраниха апетита на интернет за клюки. Историята премина от груповите чатове на кралски наблюдатели в основните медии. Британското кралско семейство теоретично разполага с усъвършенстван апарат за управление на своята репутация и репутацията на трона. Така че за тях да объркат една история толкова лошо, колкото са объркали тази, е очарователно. Кратка хронология на това, което знаем за местонахождението на Кейт Последният път, когато Кейт беше видяна на публично място, беше на Коледа, посещавайки църква със семейството си. Ето какво се случи оттогава - и как всеки ход на свой ред даде началото на повече конспиративни теории: 17 януари: Дворецът Кенсингтън съобщава, че Кейт е влязла в болницата предишния ден за планирана коремна операция. В изявлението се добавя, че е „малко вероятно“ да възобнови обществените си задължения до Великден, който тази година се пада на 31 март. 27 януари: Дворецът Кенсингтън обявява, че Кейт се е върнала у дома, за да завърши възстановяването си. Няма снимки, на които тя да напуска болницата или да се прибира вкъщи. 4 март: Папарашка агенция публикува снимка на Кейт и майка й, Карол Мидълтън, шофиращи около замъка Уиндзор. Наблюдателите започват да спекулират за двойници на Кейт Мидълтън. 10 март: На Деня на майката в Обединеното кралство дворецът Кенсингтън публикува снимка на Кейт с ръце около децата си. В рамките на часове международните фотоагенции заключават, че снимката е била манипулирана. 11 март: X акаунтът на Кейт и принц Уилям публикува извинение за фалшивото изображение, като го подписва с "C" за Катрин и казва: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране“. Същия ден папараци публикуват снимка, на която се виждат косата и ухото на брюнетка в кола с принц Уилям. Фотоагенцията идентифицира жената като Кейт; кралските наблюдатели са скептични. Появиха се статии ,че Уилям има любовница. Целият този спор говори много за приоритетите на монархията Изглежда, че кралското семейство се опитва много неумело да прикрие нещо, което е свързано с Кейт и нейното медицинско състояние. Част от причината, поради която историята стана вирусна на първо място, е, че в миналото това не е било нещо, което те са били готови да направят за Меган Маркъл. Ако кралското семейство наистина се отнася към Кейт с повече търпение, отколкото към Меган, това е, защото Кейт е следващата на опашката за кралица на Англия и е омъжена за бъдещия крал. източник:www.vox.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 261
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 321
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 323
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 342
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 351
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.