« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Колко е полезна разходката всеки ден?

Благоприятните последствия от ежедневното ходене са както за външния вид, така и за здравето, за настроението, за кариерата, че даже и за семейните отношения Малките промени в живота дават разликата в голямата картина – подобряване на здравето, на настроението, на външния вид. Така е и с разходката – най-лесният начин за физически упражнения. Не е фитнес, за който трябва да намерите време, зала и пари, не е каране на колело, за което ви трябва поне колело и поне една безопасна алея, а чисто и просто ходене, на което сме се научили някъде на 11-месечна възраст. Благоприятните последствия от ежедневното ходене са както за външния вид, така и за здравето, за настроението, за кариерата, че даже и за семейните отношения. Вижте 5 неща, които ще ви се случат, ако започнете да се разхождате всеки ден: Ще сте по-продуктивни Всеки обед – разходка. Това трябва да е новият ви режим. Ходенето до близкия ресторант за обяд не се брои за разходка. Нека да са 30 минути ходене и 30 минути за обяд. Няма да повярвате колко по-леко ще премине следобедът. А и колко много работа ще свършите. Ще сте по-издръжливи към вируси Движението подобрява имунната система. Затова и в студените месеци предпочитайте движението навън вместо „от вкъщи в колата, после в офиса и обратно“. Това ви сблъсква с много микроби и вируси и понижава имунитета ви. Ще имате повече енергия Физическите действия увеличават притока на кислород в кръвта, което действа като зареждане с високооктанов бензин. Дори 10 минути раздвижване ще ви освежи за следващите два часа. Ще бъдете по-щастливи Физическите упражнения повишават отделянето на хормони на щастието. Ако ходите пеш на работа през парк, това ви гарантира хубав ден още от сутринта. Ако няма как да излезете на разходка, по-добре е да подскочите, сякаш от радост, няколко пъти, съветват специалистите. Това е по-енергично от скучното разтъпкване около бюрото. Няма да ви се яде сладко Вместо да бръкнете в чекмеджето и да извадите резервните вафли, станете и се разходете за 15 минути. Не се тревожете за работното време, на пушачите им отнема толкова да изпушат една цигара пред офиса, така че и вие все едно „пушите“, само че е здравословно. Докато се разхождате, пийнете и малко вода. Желанието за сладко ще се изпари.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 48
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 56
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 58
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 39
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 52
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.