Закуската на Зара гарантира плосък корем

Красавицата, която стана известна с участието си в първия сезон на легендарното предаване Big Brother,след толкова години е все така щастлива и удивително изглеждаща жена. Тя често използва Инстаграм, за да представи ежедневието си, но с една цел – да бъде вдъхновител на много други хора, които търсят мотивация. Вижте в канала "Храна и тренировки с любов" Зара често пише как поддържа тялото си в отлична форма. Не са един или два случаите, в които красавицата е показвала храната си или упражненията, които прави. Скоро тя сподели една от закуските си, които я зареждат с много енергия за деня. Всъщност закуската става бързо и доста лесно, не съдържа твърдо много съставки и всеки може сам да си я приготви вкъщи. 2 супени лъжици чиа, които накисвате в течност по ваша преценка. Може да използвате ядково мляко. Щипка канела. Йогурт или скир, по ваша преценка. 1 чаена лъжица протеин, Зара е посочила веган. 1/3 банан. Може да добавите и други плодове по ваш вкус и желание, както и фъстъчено масло. И... това е всичко. Вашата вкусна и здравословна закуска е готова.   Интересен факт е, че през последните години, чията навлезе като доста популярна суперхрана и при нас. Богатият ѝ хранителен състав и полезните свойства, я правят лесен избор във всеки здравословен хранителен режим. "Как да бъдете винаги във форма? Просто не спирайте да тренирате", е посланието на Зара, което тя отправи по-рано към друга своя снимка, на която демонстрира коремните си мускули.  Категорично, тайната на Зара за перфектна форма, тонус и добро настроение –  това е спорт и правилно хранене.  Менюто ѝ е богато на плодове и зеленчуци, а единственото месо, което си позволява, са предимно морските дарове. В спортната си рутина Зара е включила йога. Тя не само успокоява, но раздвижва тялото, като го прави по-гъвкаво. "Винаги предизвиквайте тялото си и стимулирайте ума си. И може би в това време с по-малко разсейване всички ще научим нещо ново за себе си", сподели преди време отново в социалната мрежа Зара.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

  • 29 Апр 2024
  • 15
Към 31 декември 2023 г. населението на България е 6 445 481 души, което представлява 1,4 на сто от населението на Европейския съюз (ЕС), показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за миналата година.

Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие

  • 29 Апр 2024
  • 32
Народният певец и пазител на българския фолклор Илия Луков ще изнесе концерт в Поморие по повод патронния празник на града на 06.05.2024 г.

БУРГАС ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ НА КРЕАТИВНАТА ИНДУСТРИЯ - ФАРА

*Над 500 професионалисти от комуникационния бранш ще посетят морския град от 6 до 8 юни

КТК „ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ“ Е СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЧНИ ДНИ

  • 29 Апр 2024
  • 81
В дните от 1 до 6 май в Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ ви очакват празнично настроение и забавления.

БУРГАСКИТЕ МОМЧЕТА ОТ „DÉJÀ VU” ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВИЯ СИ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ „ПЪТ КЪМ ВЪРХА” НА 1 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 74
Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от „Déjà vu” ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха".