Лични лекари настояват за 5 лв. такса

Април 23, 2018 Здраве
Десетки общопрактикуващи лекари се събраха пред НДК на протест заради прекомерната бумащина и ниското възнаграждение за труда им. Исканията, които лекарите предявяват, са същите, за които настояваха в предишния си протест на 1 март.

Макарони у нас по-скъпи от Италия, а сокът - от Германия

Април 23, 2018 България
В рамките на проучването са взети общо 106 проби, обхващащи 53 храни и напитки от една и съща търговска марка, предлагани от една страна в търговска верига в България, а от друга - в същата или подобна верига магазини в избрани държави-членки на ЕС, съобщиха от МЗХ.

Показват най-страшните и странни чудовища от пясък

Април 23, 2018 Бургас
Слънцето се усмихна и даде знак, че е време да започне подготовката за единадесетото поредно издание на знаковия бургаски Фестивал на пясъчните скулптури. "Митове и чудовища" е избраната тема тази година.

На плаж Слънчев бряг-север са премахнати още два незаконни обекта

Април 23, 2018 Бургас
Разчистването на незаконни преместваеми обекти на морски плаж Слънчев бряг-север продължава. Доброволно бе премахнат бар Amigo с площ 350 кв. метра, който бе разположен пред хотел „Белвю“ в нарушение на одобрената от министъра на туризма схема.

В Русия се появи олио „Новичок“

Април 23, 2018 Любопитни
Производител от Уляновска област на Русия пуска на пазара олио "Новичок", съобщава rusvesna.su. Изданието цитира Алексей Якушев, който гарантира, че олиото е екологично чисто и осигурява на потребителите дълъг живот.

Летни температури в следващите дни

Април 23, 2018 България
Времето през тази седмица ще бъде топло, с температури, характерни за месец юни. Краткотрайни валежи ще има някои дни в планините. Днес ще бъде слънчево, с развитие на купеста облачност, но вероятността за краткотрайни превалявания е малка.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!