Поетът Ивайло Диманов обяви Бургас за столица

Юни 21, 2017 Интервю
Интервю на Димитър Мишев с барда, който в петък ще представи в Морското казино десетата си книга

Край на хартиените 12 важни документа

Юни 21, 2017 България
Кабинетът прие решение да се премахне изискването някои официални удостоверителни документи да се предоставят на хартиен носител. По този начин се предприемат  мерки за намаляване на административната тежест върху гражданите и бизнеса, посочват от Министерския съвет.

Мария Габриел получава подкрепа от всички в ЕП

Юни 21, 2017 България
Кандидатурата на Мария Габриел за еврокомисар е получила единодушно одобрение от координаторите на групи в Европейския парламент. Мария Габриел, която е кандидат на ЕНП и ГЕРБ, имаше нужда само от 2/3 мнозинство на депутатите, но в крайна сметка всички парламентарни фракции са дали положителна оценка за нейното представяне.

Полицията: В Слънчев бряг шетат телефонни измамници, търсят преводачи

Юни 21, 2017 Бургас
ОДМВР – Бургас предупреждава, че на територията на Община Несебър и в частност курортен комплекс Слънчев бряг, Равда и Свети влас, от няколко дни се наблюдават множество телефонни обаждания до преводачи, туроператорски фирми или туристически гидове, с които се настоява за извършване на преводачески услуги на задържани за едно денонощие в Районно управление – Несебър чуждестранни граждани.

103 милиона просрочени задължения, внесени в НАП за пет месеца

Юни 21, 2017 Бургас
Бизнесът в бургаски регион намалява своите просрочени задължения като същевременно увеличава скоростта на тяхното внасяне в републиканския бюджет. Само за първите пет месеца на годината в териториалната дирекция са внесени близо 103 милиона лева просрочени данъчни и осигурителни задължения.

Днес е най-дългият ден в годината

Юни 21, 2017 България
Точно в 7 часа и 24 минути тази сутрин настъпи астрономическото лято. Днес е и най-дългият ден в годината, който е с продължителност 15 часа и 19 минути. Идването на лятото бе съпроводено и с пълнолуние.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!