Голямо количество имитиращи стоки иззеха служители на ГДБОП при спецакция в Бургас

Служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ пристъпили към оперативни действия през вчерашния ден. В хода на специализираната операция, при напускане на складова база на Безмитна зона – Бургас, спецполицаите задържали 62-годишен служител на териториалната митническа дирекция в черноморския град. При претърсване на личния му автомобил са иззети опаковани около 30 тениски, носещи логото на запазени търговски марки, и 10 стека цигари без бандерол от различни марки, а други 6 чувала с имитиращи облекла са открити в дома му. В рамките на работата по случая последвало претърсване и в складово помещение, ползвано от задържания митнически служител и от 46-годишен мъж. Там спецполицаите се натъкнали на още около 30 чувала с облекла, неправомерно означени със запазени търговски марки. Двамата мъже са оставени в ареста за срок до 24 часа. Престоят разпити и на още един човек, обект по разследването. Действията по образуваното досъдебно производство продължават под наблюдението на прокуратурата.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ЙОРДАН ДАФОВ ДИРИЖИРА ВЕЛИКДЕНСКИЯ КОНЦЕРТ НА 2 МАЙ В ОПЕРАТА

  • 29 Апр 2024
  • 19
На 2 май, четвъртък, от 19 часа в залата на Операта предстои традиционният Великденски концерт, посветен на най-светлия християнски празник.

ОТКРИЙТЕ ДУХОВНАТА КРАСОТА НА АТОН В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "ПЕЙО К. ЯВОРОВ"

  • 29 Апр 2024
  • 27
Фотоизложбата е отворена за посетители до средата на месец май.

КАЗАНЛЪШКАТА ГАРА СЕ ПРЕВРЪЩА В СЦЕНА НА КОНЦЕРТ

  • 29 Апр 2024
  • 89
Традиционно на железопътните гари виждаме вечно бързащи, вечно чакащи хора, потънали във вихрушката на ежедневието.

Президентът Румен Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите, които застрашават опазването на околната среда и създават риск за ощетяване на публичния интерес

  • 29 Апр 2024
  • 81
Президентът Румен Радев упражни правото си на вето срещу определени разпоредби от Закона за насърчаване на инвестициите, които застрашават конституционно гарантираното право на българските граждани на здравословна околна среда.