Басейнът в Младежкия културен център отново работи на пълни обороти

Плувен клуб „Бриз“ пое стопанисването на басейна в Младежкия културен център на Бургас. Договорът с Общината е за срок от 1 година. Спортното съоръжение вече работи на пълни обороти, след като в последните две седмици новите домакини извършиха няколко спешни ремонта. На басейна се спазва стриктна хигиена, всички изисквания за редовна дезинфекция, както и предписаните мерки срещу К-19. От „Бриз“ закупиха робот за почистване дъното на басейна. Температурата на водата се поддържа на 27 градуса. Басейнът работи нонстоп от 7 до 22 часа, включително и през уикенда. Достъп имат и всички желаещи граждани, които срещу заплащане, съответно на цена 5 лева редовна и 3 лева за ученици, студенти и пенсионери, могат да плуват до 2 часа. Ще бъдат пуснати абонаментни карти за 10 посещения и за един месец. От следващата седмица ще заработи и сауната на басейна.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Продължава съвместната операция на МВР, Агенция „Митници” и НАП за противодействие на контрабандата и други престъпления през държавната граница ​

  • 29 Апр 2024
  • 39
Над 61 000 къса цигари, скрити в издълбани самуни хляб, са открити при митническа проверка в района на Дунав мост при Видин ​

Приключи специализираната полицeйска операция за контрол на скоростните режими на Roadpol

  • 29 Апр 2024
  • 47
59 040 нарушения на скоростните режими са констатирани в седмицата от 15 до 21 април в рамките на специализираната полицейска операция по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol.

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

  • 29 Апр 2024
  • 57
Към 31 декември 2023 г. населението на България е 6 445 481 души, което представлява 1,4 на сто от населението на Европейския съюз (ЕС), показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за миналата година.

Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие

  • 29 Апр 2024
  • 60
Народният певец и пазител на българския фолклор Илия Луков ще изнесе концерт в Поморие по повод патронния празник на града на 06.05.2024 г.

БУРГАС ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ НА КРЕАТИВНАТА ИНДУСТРИЯ - ФАРА

*Над 500 професионалисти от комуникационния бранш ще посетят морския град от 6 до 8 юни