Spice music festival напълни хотелите в Бургас

Голямото музикално събитие, което направи възможно фенове на златните хитове на 90-те да пеят и танцуват с любимите си изпълнители, като Black Box, C+C Music Factory, Corona, Culture Beat, Double You, Kosheen, Las Ketchup, LayZee aka Mr. President, Lou Bega, Maxx, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, Rozalla, Sonique, Technotronic, ЕAST17, 5ife, Akaga, Братя Аргирови, DJ Marti G, Dj Dian Solo и DJ Emotion, Спенс, премина изключително успешно и създаде невероятна фестивална атмосфера в Бургас. Организаторите се бяха погрижили за дезинфекцията на фестивалната зона, масите и столовете се почистваха след всеки клиент, търговците бяха с маски, както и охраната. Местата за настаняване в Бургас бяха заети на 95 % през фестивалния уикенд, според данни от платформите за предлагане booking.com и Airbnb. Положителната тенденция за туризма в региона се дължи, освен на всичко друго, на популярния фестивал, както и на тематичните уикенди, които организира Община Бургас от началото на сезона. Отзиви от фестивалния уикенд от няколко представители на туристическия бранш: Хотел Атлантис: Спейс Мюзик Фестивал вкара много свежо и приповдигнато настроение в Бургас! Хотел Булаир: Поздравления! Фестивалът беше СТРАХОТЕН! Ние и клиентите ни сме много доволни. Организацията беше много добра, както и програмата. Аз лично го посетих и смея да твърдя, че атмосферата беше невероятна, хората много се забавляваха. Благодарим, че въпреки всичко успяхте да реализирате този проект. Очакваме следващите ви инициативи! Хотел Доро: Много позитивна обратна връзкаи от хотел Доро! Настроението и заетостта по нищо не отстъпваха на тези от миналата година, въпреки ситуацията, в която се намираме! Поздрави и успешна работа на всички!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие

  • 29 Апр 2024
  • 16
Народният певец и пазител на българския фолклор Илия Луков ще изнесе концерт в Поморие по повод патронния празник на града на 06.05.2024 г.

БУРГАС ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ НА КРЕАТИВНАТА ИНДУСТРИЯ - ФАРА

*Над 500 професионалисти от комуникационния бранш ще посетят морския град от 6 до 8 юни

КТК „ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ“ Е СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЧНИ ДНИ

  • 29 Апр 2024
  • 74
В дните от 1 до 6 май в Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ ви очакват празнично настроение и забавления.

БУРГАСКИТЕ МОМЧЕТА ОТ „DÉJÀ VU” ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВИЯ СИ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ „ПЪТ КЪМ ВЪРХА” НА 1 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 69
Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от „Déjà vu” ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха".

Twitter ще бъде забранен в целия ЕС?

  • 29 Апр 2024
  • 106
Twitter ще бъде забранен в целия ЕС, ако не спазва новите разпоредби относно дезинформацията, заяви френският министър на цифровия преход и телекомуникациите Жан-Ноел Баро. Предупреждението идва малко преди Законът за цифровите услуги на ЕС да влезе в сила на 25 август.