Любими диско звезди на Морска гара - Бургас

Голямото музикално събитие отново ще се проведе на Морска гара. Поради тази причина е ограничен достъпът до малкия паркинг преди входа към Магазия 1. В дните на фестивала ще бъде обособена паркинг зона за около 120 автомобила на бул. "Булаир". Посетителите могат да използват и другите паркинги в града - Паркинг "Гурко" , Паркинг "Опера", Паркинг "Трия Сити център", Паркинг "Кирил и Методий", Паркинг "Пиргос". За удобство на всички меломани, които през настоящия уикенд ще посетят Spice music festival, общинският превозвач "Бургасбус" осигурява до по-късно градски транспорт. Графикът на нощната линия е следният: - от Терминал "Меден рудник" в часовете 23:30; 00:30; 01:30; 02:30 и 03:30... до спирка Иван Вазов - сп. Терминал Юг - сп. Цар Петър - продължава по маршрута. - от Терминал "Славейков" в часовете 00:00; 01:00; 02:00; 03:00 и 04:00... до спирка Опера - сп. Терминал Юг - сп. Транспортна болница - продължава по маршрута. За времето от вечерта на сряда срещу четвъртък (5-6 август) до вечерта на неделя срещу понеделник (9-10 август), нощната линия ще се изпълнява с допълнителна спирка на Терминал Юг. "Бургасбус" пуска и допълнителни нощни курсове по линии Б11 и Б12: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43456. Тази седмица Бургас е домакин и на престижната Международна регата, организирана от яхтклуб "Порт Бургас". Тя ще може да се наблюдава както от брега, така и на плаваща трибуна - на борда на кораба "Анастасия". Наред с всички други атрактивни августовски събития през предстоящия уикенд, бургазлии и гости на града могат да се качат и разгледат действащи български бойни кораби. Те ще са отворени за посетители на 8 август (09.00 - 12.00; 14.00 - 17.00 часа) и 9 август (10.00 - 13.00 часа). Ще откриете корабите на Морска гара. Тази инициатива е посветена на 141 години от създаването на нашите Военноморски сили. Организатори са Военноморска база - Бургас, Община Бургас и Областна управа. Този уикенд предлага много интересни възможности да се забавлявате в Бургас, възползвайте се, вижте пълната програма:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 137
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 126
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 137
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 130
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 134
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.