Обособяват специална паркинг зона на „Булаир" заради Spice music festival

  • 04 Авг 2020
Достъпът от кръговото кръстовище на ул. "Ал. Батенберг" към паркинга до входа за Магазия 1 ще бъде ограничен от 5 до 10 август. Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Фотинов" до ул. "Цар Симеон 1", по време на Spice music festival. Посетителите ще могат да паркират колите си в двете десни ленти. Паркинг зоната ще осигури места за около 120 автомобила и ще може да се ползва от 14.00 часа на 7 август до 12:00 часа на 10 август. С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л "Приморец" до стария подстъп към Зоната за обществен достъп. Няма да може да се ползва и паркингът преди входа към Магазия 1. Това ограничение ще бъде въведено от 9:00 часа на 5 август до 9:00 часа на 10 август. Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието - Паркинг "Гурко", Паркинг "Опера", Паркинг "Трия Сити център", Паркинг "Кирил и Методий", Паркинг "Пиргос". Ограничението се налага, за да се осигури достъп на организаторите на Street Food & Art Festival, който тази година се провежда на 5 и 9 август. В програмата му са включени кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино. От 7 до 9 август на същата локация на Морска гара ще се проведе Spice music festival.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 112
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 114
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 115
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 115
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 126
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.