2-годишно дете почина от прегряване в затворен автомобил

Дете на 2 години и половина е починало, след като е престояло няколко часа по обед в затворен автомобил в двора на родителите си в сливенското село Жельо войвода. Инцидентът е станал вчера. По случая вече се води разследване. 2-годишно дете почина от прегряване в затворен автомобил Детето само е влязло в колата около 13.00 часа следобед, вероятно за да си играе, съобщи кметът на селото Стоян Генов. Семейството не е разбрало кога момченцето е влязло в колата. Родителите го откриват към 15.00 часа. Закарано е в болницата в безпомощно състояние: "Колата е била в двора. Те не я карат. Тя е оставена там, има една греда до шофьорската врата. То минава, отваря я и става белята", разказа кметът. В момента криминалистите са на мястото на инцидента в дома на детето в село Жельо Войвода. Уведомена е Агенцията за закрила на детето. Очаква се да бъде образувано досъдебно производство по случая. От болницата в Сливен коментираха, че няма да дадат информация, докато не приключи аутопсията. Семейството е многодетно. Има четири деца. http://glasove.com

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Авиомузеят с безплатен вход на рождения си ден

  • 26 Юни 2019
  • 48
На 29 юни, в деня на Българската гражданска авиация, Авиомузей Бургас става на 2 години. По случай празника можете да разгледате при вход свободен деветте самолета в експозицията.

РИОСВ провери пристанища по сигнали за опасни миризми

  • 26 Юни 2019
  • 49
Експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Бургас извършиха извънредни проверки във връзка с постъпили сигнали на жители на гр.Бургас в периода 21-24.06.2019 за миризма на нефтопродукти и пропан бутан.

За първи път в САЩ - Сан Франциско забрани продажбата на електронни цигари

  • 26 Юни 2019
  • 50
Градският съвет на Сан Франциско гласува вчера временно да бъде забранена продажбата на електронни цигари. Подобна мярка се въвежда за пръв път в американски град, дори и през интернет, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Определиха песните за „Бургас и морето“

  • 26 Юни 2019
  • 52
12 от песните, изпратени за участие в новото издание на "Бургас и морето", бяха селектирани от подборната комисия, за да ги чуем от сцената на Летния театър. Финалистите ще се съревновават за фестивалните награди на 3 август.

Създават поредния орган за безопасност на движението

  • 26 Юни 2019
  • 83
До минимум ще се сведе времето за реакции при инциденти и нередности на пътя, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов след изнесено заседание на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в ГД "Национална полиция".