Трагедия на пътя Карнобат-Шумен: Жена загина при удар между кола и камион, още две са ранени

Тежка катастрофа е станала днес около 10.00 ч. на 5 км. след село Прилеп в посока Шумен. Пътният инцидент е между лек автомобил „Опел Астра”, с разградска регистрация, управляван от 52-годишен мъж от Исперих и товарен автомобил ДАФ с полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от Бургас. От катастрофата загива пътуващата на задната седалка в лекия автомобил 69-годишна жена от сели Завет, Разградско, тъща на водача. Към УМБАЛ Бургас със специализиран транспорт са откарани съпругата и дъщерята на водача на Опела / на 46 и 20 години/.Като вероятна причина за катастрофата от полицията посочват: поднасяне на лекия автомобил в условията на десен завой, в резултат на което е навлязал в лентата за насрещно движение, където се блъска в движещия се в посока Шумен товарен автомобил.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 1
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 78
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.

Продължава съвместната операция на МВР, Агенция „Митници” и НАП за противодействие на контрабандата и други престъпления през държавната граница ​

  • 29 Апр 2024
  • 85
Над 61 000 къса цигари, скрити в издълбани самуни хляб, са открити при митническа проверка в района на Дунав мост при Видин ​

Приключи специализираната полицeйска операция за контрол на скоростните режими на Roadpol

  • 29 Апр 2024
  • 85
59 040 нарушения на скоростните режими са констатирани в седмицата от 15 до 21 април в рамките на специализираната полицейска операция по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol.

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

  • 29 Апр 2024
  • 86
Към 31 декември 2023 г. населението на България е 6 445 481 души, което представлява 1,4 на сто от населението на Европейския съюз (ЕС), показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за миналата година.