200 души бяха евакуирани от хотел в "Златни пясъци"

200 човека са били евакуирани от хотел в к.к. “Златни пясъци” край Варна, заради пожар. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна . От там допълниха, че в четвъртък в 18:13 часа е съобщено че в приземно помещение на хотел в к.к. „Златни пясъци“ има пожар. Веднага към мястото са потеглили 3 противопожарни автомобила с екипите им, като до пристигането им, съобразно инструкциите за безопасност, персоналът на хотела е евакуирал гостите – около 200 човека. Екипите на РД ПБЗН са погасили пожара, който е бил в перално помещение - изгоряла е пералня, осветително тяло и малка част от окачен таван. Предполагаема причина за възникването – късо ел. съединение. Екипите на РД ПБЗН са погасили пожара, който е бил в перално помещение - изгоряла е пералня, осветително тяло и малка част от окачен таван. Предполагаема причина за възникването – късо ел. съединение. Няма пострадали хора. Отново в четвъртък около 13:50 часа е съобщено, че че на ул. „А. Кънчев“ във Варна гори автомобил. На място е изпратен един противопожарен автомобил, екипа на който е погасил горящата предна част на лек автомобил . От огъня е унищожен двигателния отсек. Предполагаема причина за възникването – късо ел. съединение, извършва се проверка През последното денонощие са гасени 4 пожара в сухи треви и отпадъци, при които няма нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 4 адреса.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 78
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.

Продължава съвместната операция на МВР, Агенция „Митници” и НАП за противодействие на контрабандата и други престъпления през държавната граница ​

  • 29 Апр 2024
  • 83
Над 61 000 къса цигари, скрити в издълбани самуни хляб, са открити при митническа проверка в района на Дунав мост при Видин ​

Приключи специализираната полицeйска операция за контрол на скоростните режими на Roadpol

  • 29 Апр 2024
  • 84
59 040 нарушения на скоростните режими са констатирани в седмицата от 15 до 21 април в рамките на специализираната полицейска операция по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol.

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

  • 29 Апр 2024
  • 86
Към 31 декември 2023 г. населението на България е 6 445 481 души, което представлява 1,4 на сто от населението на Европейския съюз (ЕС), показват данните на Националния статистически институт (НСИ) за миналата година.

Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие

  • 29 Апр 2024
  • 95
Народният певец и пазител на българския фолклор Илия Луков ще изнесе концерт в Поморие по повод патронния празник на града на 06.05.2024 г.