От Варна е първата носителка на приза Miss in love with the wind,

Красавицата е модел актриса и инфлуенсър на 18 години от морската столица Варна, по известна с псевдонима си Kitty K. Тя се състезава в три кръга в конкуренция с още 11 момичета от цялата страна предварително избрани сред прецизен предварителен кастинг. В първи кръг участничките дефилираха със старинни римски одежди, във втори с бански костюми, а в третия с официалните рокли на Галина Иванова, която преди дни се завърна от “Трансилвания фешън Уик”. Целият конкурс премина под съпровода на симфоничен оркестър, а между туровете солистите на старозагорската опера изпълниха популярни оперни етюди. История и съвременност стилно се преплетоха в атриума на двореца “Влюбен във вятъра” - домакин на проявата. Почти цялото събитие бе като сюжет от приказка. В ролята на водещи влязоха варненския PR експерт и моден специалист Десислав Димитров - Desso и певицата Моника Карагерова, които водиха в стихотворна форма подобно на древните спектакли в Римската империя. Подгласници на призьорката станаха Никол Николова от София и Тея Симеонова от Варна, а Ванеса Вълчева бе избрана да участва на конкурса Мис “Свят - България” 2023.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 4
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта. Специален гост на събитието бе баскетболната легенда Дечо Коешинов. Той заедно с баскетболисти от клуб “Вихър” говориха пред децата за ползите от това да спортуваш. Състезателите направиха и демонстрация на баскетболното игрище, като показаха част от тънкостите в този спорт. Старт на спортните прояви в Карагеоргиево даде клубът по акробатика “Енджълс” към ОУ “Св. св. Кирил и Методий”. След тях започна футболна среща с участието на малките футболисти от село Карагеоргиево, По-големите им съученици пък премериха сили във волейболен мач. След вещите уроци от страна на Дечо Коешинов учителите пък изиграха кратка баскетболна среща, в която се включиха и родители. Гости на спортния празник бяха децата от детска градина “Пролет”, които взеха участие заедно с учениците от начален етап в спортната надпревара “Бързи, смели, сръчни”.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 16
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 201
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 173
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.

В ОУ „Антон Страшимиров“ откриха нови спортни площадки по баскетбол, волейбол и футбол

  • 28 Сеп 2023
  • 168
В ОУ „Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови спортни площадки. Събитието се превърна в истински празник за ученици, учители, родители, бивши възпитаници на училището и спортни деятели.