МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ СЕ ПРЕПЛИТАТ В КОНКУРСА „MISS IN LOVE WITH THE WIND“ РАВАДИНОВО

Събитието ще се проведе на 16 септември 2023 година от 19:00 часа, като ще предложи истинска наслада за сетивата и ума. Живописната и своеобразна атмосфера на замъка, ще бъде озвучена от прекрасните изпълнения на Старозагорската опера. Спектакълът ще се проведе в три кръга, като всеки един от тях ще носи своята препратка към историческото минало. Ето защо хореографът на конкурса……Божил Николов е категоричен, че този конкурс се различава от всички останали, съчетавайки по невъобразим начин вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ти. Още в първото дефиле участничките ще се повяват пред гостите с древноримски туники, създавайки истински мост във времето, през който зрителите ще усетят древността. „Целта на конкурса „MISS IN LOVE WITH THE WIND“ е да провокира участници и гости да се запитат как са живели хората в миналото. Да създаде у тях необходимост да научат повече за отминалите времена, мотивираме младите хора да научат нещо ново.“, разказва Божил Николов и добавя: „Не случайно организираме този конкурс в замъка. Защото той е в 10-те световни забележителности в света и е обявен за най-добра туристическа дестинация у нас.“ За да подчертае уникалността на архитектурния шедьовър на замъка, организаторите са подготвили специално компютърно осветление, което ще допълва специалните декори, изработени за конкурса.. Победителката и носителката на короната ще представи България на световния конкурс „Miss Tourism World 2023“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас обявява класирането на кандидатите по основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 29 Сеп 2023
  • 66
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво в рамките на третия прием на документи по програма Лайф.

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 141
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 63
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 205
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 177
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.