ПРЕЦЕДЕНТ НА КОНКУРСА МИСИС ВАРНА 2023

Тази година организаторката изненада многобройните гости не с една, а с цели три носителки на титлата. Новите Мисис Варна 2023 са - Светлана Георгиева, Дими Друмева и Веси Николова. 1-ва подгласничка на на призьорките стана Нина Асенова, а 2-ра подгласничка е Илона Душкова. Мисис “Медия” 2023 е Таня Димитрова, лице на “Moonlight” е Мария Тасева, лице на “Еко-комплекс Извори” е Ирина Ищенко, лица на “Kaloyan Dobrev Hairstyle” e Светлана Георгиева, лице на “AveLin Management” 2023 е Дими Друмеви, лице на “Къща за кукли “2023г. е Светлана Георгиева, лице на “Amira Beauty Dubai” 2023г. е Светлана Георгиева лице на “Dream Bodies” 2023г. е Ирина Ищенко, лице на “Собен Яхтинг” 2023г. е Илона Душкова. По време на събитието публиката имаха възможността да излъчат тяхна призьорка чрез гласуване с бюлетини. Вота на зрителите спечели Светлана Георгиева и напълно съвпадна с мнението на звездното жури в състав: Марио Ангелов, Виктория Михайлова, Румяна Иванова. Шоуто започна с ревю на моделите на Stars Academy, които дефилираха с нова колекция дрехи и аксесоари за хората с дребни домашни любимци на “Фрея”. Звездите на академията за таланти - Бриана Гранде, Никол Про, китариста Георги Петранов,Божана Атанасова, поп и джаз сензацията и пианистка Ангелина Милева очароваха гостите с музикалните си изпълнения между туровете на конкурса.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас обявява класирането на кандидатите по основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 29 Сеп 2023
  • 55
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво в рамките на третия прием на документи по програма Лайф.

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 111
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 54
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 202
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 173
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.