« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Фен среща със световен рекордьор: Eла на Teen Boom Fest, запознай се с Цанко Цанков лично

Невероятно вдъхновение за всички младежи. Така се очертава да премине първото издание на Teen Boom Fest. Мегафестивалът за инфлуенсъри и тиктокъри, който ще се проведе при вход свободен на Морска гара Бургас, ще ни срещне и с един от най-големите ни плувци. Това е световният рекордьор Цанко Цанков, който за две години постави два рекорда. Последният е от миналата събота и е за плуване 12 часа в басейн. Цанков е първият човек, успял да премине границата от 50 км, изплувани наведнъж. Невероятно нали? Той ще се срещне с феновете на фестивала на 4-ти септември от 16 ч. Събитието продължава и на 5-ти септември. Водещ на фестивала е популярният изпълнител и влогър АРТи, познат на публиката още с участието си в "Х Фактор" и уеб-сериала "Типично". В Teen Boom Fest участват: Павел и Венци Венц , Дара, Vessou, Кристина Дончева, Митко Петров, Venzy, Joker- Валери (фокусник, инфлуенсър участвал в „България търси талант“) , Чарли Танев, Радостин Кузманов, Ива Друмева, Еляса и Алекса, Боян Т, Сузи и Рени (близначки), Торино и Пашата, Чоко, Дени и др. burgasinfo.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 39
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 88
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 89
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 89
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 82
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.