« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Летище София включва нови дестинации като Рига, Хелзинки, Скиатос и Бристол в лятното си разписание

Новото лятно разписание на столичното летище влиза в сила от 31 март. За първи път от летище София ще има директни полети до Рига. Авиокомпания Air Baltic ще започне да лети до столицата на Латвия на 2 май. Полетите са три пъти в седмицата – вторник, четвъртък и събота. От 3 юни още една нова авиокомпания Norwegian Air International започва да лети от София. Тя ще изпълнява полети до столицата на Финландия – Хелзинки два пъти в седмицата – понеделник и петък. От 1 юни до 28 септември Ryanair ще изпълнява редовни полети до популярния гръцкия остров Скиатос. Те ще бъдат всяка неделя. Редовните полети превозвачът ще изпълнява и до Бристол всяка сряда и неделя. И това лято от летище София ще оперират голям брой чартърни полети до популярни дестинации като Анталия, Бодрум, Невшехир, Кайро, Хургада, Шарм ел Шейх , Катания, Олбия, Джерба, Санторини, Енфида и др., посочиха от СОФ Кънект. Интересно ново предложение е и турския курорт Газипаша. През летните месеци тази година от летище София ще има полети до 78 редовни и 28 чартърни дестинации, които ще се изпълняват от над 30 редовни и чартърни авиокомпании. Много от тях са планирали увеличение на броя на полетите от летище София до вече съществуващи дестинации. СОФ Кънект, операторът на столичния аеропорт, продължава своята политика за привличане на нови авиокомпании и добавяне на честоти, както по съществуващи дестинации, така и по договарянето на нови маршрути. Общо 4 852 полета, до 84 дестинации в 34 държави показва статистиката на полетите от и до летище София за януари 2024 г. Топ дестинациите през януари са били Лондон, Виена, Милано, Истанбул и Франкфурт, информират от летището.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 186
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 201
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 204
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 203
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 197
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.