« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Новото звено за малки ремонти към община Бургжас изгради десетки контейнерни площадки

От миналата година Бургас е с изцяло променено и модернизирано сметосъбиране. Вече се използват контейнери за отпадъци от нов тип, обслужвани от нови камиони по нова технология. Нужно беше малко време за адаптиране на новата система и то вече е факт. Община Бургас използва последните месеци, за да изгради десетки нови площадки из всички райони и квартали, тъй като новите контейнери са по-големи и на много локации за тях бяха оформени специални места, за да не пречат на движението. С тази задача се занимава създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни малки ремонти. Наред с това то възстановява амортизирани участъци от тротоари и стари пейки. Звеното достави и монтира безплатно много нови пейки по желание и след сигнал от бургазлии. Служителите му ежедневно отстраняват дребни нарушения по инфраструктурата. Те подменят напукани плочи, облицовки, изработват и монтират декоративни велостоянки, барбекюта за парковите зони. За следващите задачи на новото звено ще ви известяваме регулярно. То има постоянен ангажимент към тротоари, бордюри, площадки на контейнерите за отпадъци, стълбища, градинска и паркова мебел, фонтани, подлези и пасарелки. Чрез него малките, но дразнещи проблеми се решават в по-кратки срокове и се прави регулярен одит на елементите на градската среда. Сигналите на бургазлии стигат до звеното през дежурната стая в Общината. 24 часа в денонощието можете да ги подавате на телефонен номер 056 907 218.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Заместник-министър Лазаров участва в заседание на Съвета на ЕС, посветено на равенството между жените и мъжете

  • 08 Май 2024
  • 11
Заместник-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров участва в заседание на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика, което се проведе в Брюксел, Белгия.

Започва 10-тото издание на любимия на пловдивчани и туристи фестивал „Дефиле Вино и гурме“

  • 08 Май 2024
  • 38
„Дефиле Вино и гурме“ очаква вино и гурмелюбители в Стария град на Пловдив за десетото издание на фестивала.

ПЛЕНЕР ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО СЪБИРА УЧЕНИЦИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ЕВРОПА

  • 08 Май 2024
  • 62
И тази година талантливи ученици от училища на Община Бургас ще участват в пленер, посветен на Деня на Европа - 9 май. Той се организира от Областния информационен център, Европейския информационен център "Европа директно", Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие.

МАЛКАТА НАТИ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ, ЗА ДА ЖИВЕЕ

  • 08 Май 2024
  • 73
Натали, диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг, се моли за своето спасение. Детето се нуждае от спешна операция в чужбина, за да има шанс да живее. Необходимата сума от 45 000 евро не може да се осигури от майка й, която е самотен родител и се грижи денонощно за дъщеря си.

БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА НА НЕМСКИ ОВЧАРКИ

  • 08 Май 2024
  • 75
Бургас ще е домакин на специализирана киноложка изложба, посветена на породата германско овчарско куче. Тя ще бъде с международно участие. Можете да видите породистите екземпляри на стадиона в кв. „Долно Езерово“. Датата е 11 май. Началото ще бъде поставено в 10 часа. В прикачения файл ще видите цялата програма за деня.