« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

На него присъстваха кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев, председателя на общинския съвет Станимир Андонов, кметовете на Атия, Черноморец и Зидарово, началникът на Военно морска база Атия, общински съветници, общински служители и здравни и социални работници. Специален гост беше и Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заедно с приятелите на дома от Клуб Мото. Христо Петров, заедно с фондация „Един българин“ осигуриха бус за децата от дома, за да могат да пътуват. Кметът Тихомир Янакиев подари на децата красиво градинско обзавеждана за двора. Ръководителят на центъра Антоанета Тодорова благодари на кмета Янакиев и общината за подкрепата. Тя изказа благодарност на служителите , които всеотдайно се грижат за децата с увреждания денонощно, както и на всички, които помагат, за да имат тези специални деца по-нормално детство.. „Слагам ръка на сърцето си и казвам: аз нямаше да се справя с това, което правите вие тук. С големите си сърца и златни души вие създавате дом за децата, карате ги да се чувстват обичани и им помагате да преодоляват трудностите, с които се сблъскват всеки ден. Вие сте герои и аз ви се покланям.“, каза кметът Тихомир Янакиев. Директорът на Комплекс за „Социални услуги и здравеопазване“/КСУЗ/ Йорданка Димитрова също поздрави екипа на ЦНСТ с много мили думи. След официалната част децата се впуснаха в игри и се порадваха на подаръците и лакомствата, каквито се полагат на рожден ден.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 141
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 159
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 162
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 161
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 156
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.