« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ТЕРОРИСТИТЕ ОТ КРОКУС: УБИВАХМЕ ЗА ПАРИ

Единият от тях рaзказва пред камера, че е бил вербуван от неизвестен човек за сумата от половин милион рубли да участва в терористичния акт. Половината от сумата е била преведена по негова банкова карта а другата половина щял да получи след като премине на територията на Украйна. Към този момент задържаните се транспортират до Москва, където ще бъдат разпитани. От 07,00ч. сутринта пред центровете за даряване на кръв в Москва се образуваха опашки от желаещи да дадат кръв за да помогнат на пострадалите. Пред посолствата в целия свят, включително Ню Йорк хора поднасят цветя в знак на съпричастност към жертвите. Джон Кирби в поредица от изявления днес заяви, че американските служби са предупредили Русия, че предстои терористичен акт. На сайта на американското посолство в руската федерация преди дни се появи съобщение с което предупреждават своите граждани в Русия да избягват публични събития включително концерти в следващите 48 часа. Руските служби потвърдиха тази информация, но заявиха, че в нея не се е съдържало нищо конкретно. По всички централни медии в Русия коментаторите намекват за пряко участие на специалните служби на САЩ и Англия използвайки украйнските служби. Украйна в официално изявление на външното си министерство заяви, че няма участие в терористичния акт. Остава отворен въпроса защо терористите са се опитали да избягат на територията на Украйна. Руския президент Владимир Путин в изявления към нацията заяви, че всички извършители са задържани. „Ще бъдат заловени и наказани всички съпричастни към терористичния акт“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В Бургас средната работна заплата е далеч от тази в страната и е 1574 лв.

  • 16 Май 2024
  • 39
Държавата е длъжник на висшето образование. Има демотивация, която идва и от подцененото отношение във финансов план като ангажимент на държавата. Това каза днес на пресконференция в Бургас президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Неактивните хора на пазара на труда в България са над един милион

  • 16 Май 2024
  • 34
Неактивните хора на пазара на труда в България са над един милион - те не учат, не работят, нямат регистрация в бюрата по труда. Tова стана ясно на организирана от Агенцията по заетостта конференция на тема "Стратегии за успешно активиране - настояще и бъдеще".

РДПБЗН-Бургас организира областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”

  • 16 Май 2024
  • 32
И тази година РДПБЗН-Бургас организира областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”. Дирекцията продължава добрата практика този вид съревнования да се провеждат в различни общини. Тази година любезен домакин на двадесет и третото областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” е Бургас.

Трагична любов и драматизъм ще видите в операта „Палячи“ в петък

  • 16 Май 2024
  • 49
На 17-и май, петък, от 19 часа, на сцената на бургаската опера, под палката на именития диригент Иван Кожухаров ще видите!

Краткосрочното настаняване под наем в ЕС вече ще бъде много по-регулиран процес

  • 16 Май 2024
  • 54
Беше приет РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2024/1028 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА за събиране и споделяне на данни във връзка с услугите за краткосрочно настаняване под наем и за изменение на Регламент (ЕС) 2018/1724