Съдилищата от апелативния район правораздават в срок и с високо качество

Април 5, 2019 Бургас
Съдилищата от Апелативен район – Бургас предоставят на гражданите качествено правосъдие в разумни срокове. Това заяви през журналисти, председателят на Апелативен съд – Бургас съдия Деница Вълкова.

Общинските съветници ще подават подробна имуществена декларация

Април 5, 2019 България
Предвиждаме промени в антикорупционния закон, които да задължават общинските съветници да подават подробна имуществена декларация. Това каза пред журналисти новоизбраният министър на правосъдието Данаил Кирилов.

РИК започва работа в неделя

Април 5, 2019 Бургас
Централна избирателна комисия утвърди състава на Районна избирателна комисия- Бургас за изборите за членове на Европейския парламент от Република България. Комисията се състои от 19 члена.

Съветът на ЕС не е съгласен Кьовеши да стане главен европрокурор

Април 5, 2019 Светът
Съветът на Европейския съюз и Европейският парламент не постигнаха съгласие за избора на първия главен европрокурор, съобщава БНР. Съветът на ЕС е препотвърдил подкрепата си за френския кандидат Жан-Франсоа Бонер.

Затоплянето забавя възстановяването на Големия бариерен риф

Април 5, 2019 Светът
Затоплянето на морето е забавило възстановяването на Големия бариерен риф, сочат резултатите от изследване, цитирани от Франс прес. Налице е 90-процентно намаляване на новите корали след два дължащи се на затоплянето неотдавнашни епизода, свързани с избелване на корали.

Сърдечната операция на Мик Джагър е успешна

Април 5, 2019 Любопитни
Вокалистът на рок групата The Rolling Stones Мик Джагър успешно понесе хирургична операция, свързана със замяна на изкуствена сърдечна клапа. В момента той се възстановява след хирургичната интервенция в нюйоркска болница.

Парламентът освободи Цецка Цачева от поста министър на правосъдието и одобри Данаил Кирилов

Април 5, 2019 България
Парламентът освободи Цецка Цачева от поста министър на правосъдието и назначи народния представител Данаил Кирилов. Това стана със 120 гласа "за" и 15 "против. Кирилов положи клетва пред Народното събрание.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!