Димитър Кръстев: Ще предложим на човечеството методи за подобряване живота на Земята

Април 17, 2019 Здраве
„Дуоника“ и „Чаткалина“ учат хората на сътрудничество, казва създателят на Печелившата стратема за живеене. Той е убеден че тази система предоставя добри решения на хронични проблеми и дава методи за подобряване на живота на цялата планета

Изложба в Историческия музей разказва за революционерите от Бургаския край

Април 17, 2019 Бургас
По повод 143 г. от избухването на Априлското въстание, на 19 април, петък в Изложбената зала на Исторически музей - Бургас на ул. Лермонтов 31 ще бъде подредена експозицията „Априлското въстание от 1876 г. Участието на революционери от Бургаския край в него“.

Правителството одобри медицинския факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Април 17, 2019 Бургас
Министерският съвет предлага на Народното събрание да се открие медицински факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас. Медицинският факултет се създава по предложение на ръководството на висшето училище въз основа на положително оценен от Националната агенция за оценяване и акредитация проект.

Електронните административни услуги на общината са вече над 30

Април 17, 2019 Бургас
Община Бургас следва неотклонно европейските принципи на доброто управление. Тя се старае по всякакъв начин да повиши качеството на административно обслужване и да облекчи своите жители, гости, от малките семейни фирми до най-големите компании, работещи на нейна територия.

С концерти и разнообразни арт прояви ще отпразнуваме Цветница

Април 17, 2019 Бургас
Разнообразни концерти и арт прояви очакват бургазлии на Цветница. Празничната програма стартира от утре с концерт и изложба на школите към НЧ "Фар1946" в галерия "Георги Баев".

"Пътна полиция" със засилени проверки по пътищата

Април 17, 2019 България
Започват засилени проверки на "Пътна полиция" за неправоспособни водачи и за използването на обезопасителни средства, съобщават от МВР.

Българинът харчи по-малко за храна за сметка на данъци

Април 17, 2019 България
Макар разходите за храна през изминалата година да са се увеличили с 9% в сравнение с 2017 г., за първи път те са под 30% от общите разходи на лице от домакинството. Според данни на НСИ за доходите, разходите и потреблението на домакинствата, българинът е изхарчил 29.7% от спечеленото за храна.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!