Мира Дойчинова: Този свят има нужда да се погрижим за него

Април 5, 2018 Интервю
Тя е и нежна, и силна, влюбена и по детски чиста и „винаги е нещо като слънце“. Навярно не всеки човек е способен така да чувства, но защо ли всеки неин стих ни вълнува? Може би защото четейки нейните стихове, се вслушваме в себе си.

Остров Света Анастасия е отворен за посещения от петък

Април 5, 2018 Бургас
Остров Света Анастасия очаква първите си гости по време на предстоящите Великденски празници. Нетърпеливите да го посетят могат да направят това още утре - 6 април, петък. Кораб "Анастасия" ще извършва по два курса на ден.

"Гардиън": Форин офис изтри съобщението си, че Новичокът е от Русия

Април 5, 2018 Светът
Външното министерство на Великобритания изтри съобщение в "Туитър", в което твърди, че използваният срещу Сергей и Юлия Скрипал химически агент "Новичок" е "произведен в Русия", пише "Гардиън", цитиран от News.bg.

Полицията прави противопожарно учение в Mall "Галерия"

Април 5, 2018 Бургас
Във връзка с пожарите в двата руски мола – в Кемерово и Москва от последните дни, при които загинаха и бяха ранени множество хора, е планирано на 10 април, вторник от 08.45 ч. в МОЛ Галерия в жк. Славейков да се проведе пожаро-тактическо учение.

Москва: Защо Лондон мълчи за домашните животни на Скрипал?

Април 5, 2018 Светът
Говорителката на руската дипломация Мария Захарова поиска от Великобритания да разкрие здравословното състояние на домашните животни на семейство Скрипал. Бившият двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха отровени на 4 март в английския град Солсбъри.

Велики четвъртък - най-важният ден от Страстната седмица

Април 5, 2018 България
Велики четвъртък е най-важният ден от Страстната седмица. На този ден се припомня Тайната вечеря на Божия син с апостолите, на която Исус Христос дава на своите ученици последните си духовни напътствия.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!