Подписаха договора за изграждане на тол система

Януари 15, 2018 България
Управителният съвет на агенция „Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов и Михаел Вебер, който представлява консорциумът-изпълнител, подписаха офертата на стойност 149 млн. лв., а срокът на изпълнение е 19 месеца, съобщи БНТ.

Запишете се за ученическия рецитаторски конкурс "Стиховете на Христо Фотев"

Януари 15, 2018 Бургас
Започва записването за ученическия рецитаторски конкурс "Стиховете на Христо Фотев", който се организира от Община Бургас и Сдружение Бургаска писателска общност. Инициативата е част от съпътстващите прояви преди рождения ден на поета - 25 март, Благовещение.

Артисти поискаха забрана на думата ”цирк” в НС

Януари 15, 2018 България
Депутатите в Народното събрание да не сравняват случващото се там и собствените си действия с цирк. Това поискаха в писмо до Народното събрание и медиите някои от най-известните циркови артисти у нас.

Прокуратурата проверява шефа на НСО за злоупотреби

Януари 15, 2018 България
Военна прокуратура е започнала проверка по сигнали срещу директора на Националната служба за охрана (НСО) ген. Ангел Антонов. Служители са съобщили за злоупотреби с управлението на служебния автопарк и ловното стопанство “Кричим”.

Музикалното дава началото на нов конкурс

Януари 15, 2018 Култура
Националното училище за музикално и сценично изкуство „ проф. Панчо Владигеров” даде началото на нов Международен виртуален конкурс. Идеята на този проект е да се създаде виртуално пространство на съмишленици, за които изкуството е неделима част от живота.

Започва цялостна реконструкция на няколко бургаски улици

Януари 15, 2018 Бургас
Няколко централни бургаски улици ще бъдат изцяло реконструирани. Те ще придобият нова приятна визия, която ще е в синхрон със съвременната градска среда.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!