« ноември 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

“Бургасбус” отбелязва четвърт век превоз на пътници

Преди 25 години автобусните превози на територията на община Бургас са отделени от общия автотранспорт и е създадена фирма "Бургасбус". Мнозина от старите служители още помнят времето, когато не са били сигурни колко автобуса ще съумеят да осигурят за обслужване на линиите. Помнят напрежението и неимоверните усилия да се поддържа техника, доведена до ръба на годността си за безаварийно пътуване. През тези години "Бургасбус" преживя икономическа стагнация, резки скокове в цените на горивата, инфлационната вълна, но старанието за качествено обслужване на неговите пътници винаги е било част от визитната картичка на дружеството. "Желая на всички настоящи и бивши служители здраве, щастие и все така да ви сочат като добрия пример в останалите български градове. Общественият ни транспорт не е само новите автобуси и тролейбуси, а и хората, които работят в тях, в гаражите, работилниците и администрацията на "Бургасбус". А вие работите добре и това го виждат всички жители и гости на града. С инвестициите, които направихме през последните години, бъдещето на дружеството е обезпечено за десетилетия напред. Община Бургас ще продължи да подобрява условията за труда ви, а от вас очакваме само едно - доволни пътници!" - с тези думи кметът Димитър Николов поздравява всички служители на фирмата. Днес "Бургасбус" ЕООД  е общинско предприятие с над 800 служители, което го превръща в един от най-големите местни работодатели. За достойния си труд те получават достойно възнаграждение. Социалната политика на "Бургасбус" е пример за подражание за повечето фирми в страната. Благодарение на изпълнявания от Общината проект "Интегриран градски транспорт на Бургас", подкрепен от усилията на колектива, в момента техническата обезпеченост на "Бургасбус" е уникална за системата на обществен транспорт в България. Дружеството разполага със 100 модерни автобуса, 22 нови тролейбуса, 11 микробуса. Транспортните средства са климатизирани и пригодени за обслужване на граждани с увреждания и трудно подвижни лица. "Бургасбус" е лицензиран и за международен автобусен превоз на пътници. "На човека не му е дадено да вижда в бъдещето. Не знаем какво ни очаква, какви ще бъдат проблемите и как точно ще се справим с тях. Но в едно със сигурност можем да вярваме. Положихме всички усилия през изминалия четвърт век, за да служим на Негово Величество Пътника. През следващите години пътят ни ще бъде в същата посока и няма да слезем от него. Ще продължим да бъдем в услуга и на корпоративните си клиенти. Преди доста години избрахме за девиз на фирмата израза "Животът е едно пътуване". Днес се осмелявам да кажа на всички свои колеги и на гражданите на Бургас: Благодаря Ви, че пътувахме заедно! И, ако съдбата ни даде здраве и сили - нека продължим!", каза управителят на "Бургасбус" инж. Петко Драгнев по повод утрешния рожден ден на дружеството.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Незапомнен дъжд в пустинята уби 85 на сто от живота там

  • 20 Ное 2018
  • 16
Пустинята Атакама, най-сухата и най-старата пустиня на Земята, се намира в северната част на Чили и части от съседните страни. В сърцето на пустинята дъжд не е имало от 5 века, но през последните три години ситуацията се е променила.

1,7 милиона касови бележки участват за голямата награда на НАП

  • 19 Ное 2018
  • 80
Фискални бонове за над 24 милиона лева, регистрирани до този момент само от град Бургас, участват в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите.

Пред Путин и Ердоган "Турски поток" излиза на брега днес недалеч от Резово

  • 19 Ное 2018
  • 71
Президентът на Руската федерация Владимир Путин пристига днес в Истанбул по покана на турския държавен глава Реджеп Тайип Ердоган. Двамата лидери ще участват в церемонията по полагане на турска територия на съоръженията от направлението по суша на газопровода "Турски поток".

Затопля се, но идат още дъжд и променливо време

  • 19 Ное 2018
  • 74
Температурите тази сутрин в страната са от 13 градуса в Бургас до минус 5-6 десети в Разград и Ловеч. В София и Видин в 8 часа температурите бяха нула градуса.

Русия се кани да отвори отново военни бази в Куба

  • 19 Ное 2018
  • 73
Русия рестартира съветската ера, като пуска сигнали за откриване на разузнавателна база в Куба, а експертите смятат, че така ще се увеличат възможностите й да наблюдава САЩ, пише "Дейли стар".