« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Да помогнем на Михаил. Той е едва на 8 години с огромно желание за живот!

Изписан е от болницата тъй като лекарите твърдят че нищо повече оперативно не може да се направи и отказват да го подложат на лъчетерапия. Имаме готова епикриза която ви изпращам тук както и снимки на малкия и банкова сметка на майката. Аз разговарям с координатори за чужбина тъй като има вероятност да се подложи на Протонна Терапия която в България не съществува. Жалката истина е че всичко ще струва хиляди за да успее племенника ми да живее. За момента нямаме готова хистология и не могат да направят оферта за точна сума от никоя болница. Изпращам и описание което бях писала за Михаил. *Титуляр на сметка: Росица МладеноваnИванова* *IBAN: BG89UNCR70001521477418* "Михаил е едва на 8 години с огромно желание за живот! Той е слънцето на мама и тати и пример за всички човеци! Сияе от доброта и чистота с малката си "огромна" душа! Михаил обича да ходи на училище и най-вече своя учител и математиката. От малък му се налага да носи очила и да посещава логопед заради затруднения с говора. Подигравките на палавите деца в училище покорява с лекота тъй като успява да зарази и зареди всеки с любов и доброта. Това е момчето, което ако види просяк на улицата винаги ще пита мама да му поднесе монета. На баби които трудно се изправят, той винаги подава ръка. На 13-ти март започва един кошмар за всички ни! Михаил не може да движи лявата си ръка и няма усет. Същото се случва и с левият му крак. След консултация с невролог е приет в детско отделение в Плевен, за множество изследвания и ЯМР. Докторите там не могат да помогнат за неговия казус, тъй като се съмняват в най-лошото. Михаил е транспортиран по спешност в София в болница УМБАЛ Св. Иван Рилски и отново го подлагат на ЯМР и назначават спешна операция. Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов тумор. На 23.03.2023 Мишон влиза за първа операция(биопсия от стволовия тумор) и същевременно биват изрязани мозъчни кости и имплантирана титаниева мрежа за декомпренсация.На 04.04.2023 се осъществи втора операция за поставяне на клапа. Още не знаем какво предстои със сигурност и колко ще стоим в болницата. Лъче и Химиотерапия след зарастване на раните. За сега лекарите казват, че се отнася за генетична неврофиброматоза."

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

До края на август може да кандидатствате за безплатен екологичен отоплителен уред по програма LIFE

  • 09 Юни 2023
  • 134
До 31 август продължава срокът за прием на документи за участие в основната фаза на проекта по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата. Процедурата предвижда за град Бургас да бъдат подменени отоплителните уреди на 1 994 домакинства.

Рок величия идват в Бургас със звездно шоу на 24 юни

  • 09 Юни 2023
  • 95
Рок величия идват в Бургас със звездно шоу на 24 юни. Шоуто събира на една сцена световноизвестни рок музиканти.

Кметът Димитър Николов приветства участниците в заседанието на Кoмитета за наблюдение по Програма „Транспортна свързаност“ в Бургас

  • 09 Юни 2023
  • 141
Кметът на Община Бургас Димитър Николов участва в заседанието на Комитета за наблюдение на Програма „Транспортна свързаност“ 2021-2027 г., което се проведе в дните между 7 и 9 юни в морския град.

Поетът Александър Арнаудов ще дава автографи в Бургас на 12 юни

  • 08 Юни 2023
  • 309
Запазете си датата 12 юни, понеделник. Тогава в Бургас, КЦ "Морско казино", ще гостува един от най-актуалните съвременни поети, част от екипа зад електронното списание „Нова асоциална поезия“ за свободна литературна сцена.

Модернизират светофарите, вижте кои и кога ще бъдат временно изключени

  • 08 Юни 2023
  • 285
Във връзка с дейности по проект "Надграждане на Интегрирана система за управление на трафика на Бургас", ви информираме, че светофарните уредби ще бъдат с изключено електрозахранване между 09:00 часа и 16:00 часа на следните дати и кръстовища: