« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Служители напускат Google, защото им плаща много

Може ли да напуснеш работата си, защото работодателят ти предлага твърде много пари? Оказва се, че е напълно възможно. Точно това се случва в дъщерната компания Waymo на Google, която разработва автономните автомобили, съобщава онлайн изданието BusinessInsider. Оказва се, че някои от топ служителите на Waymo правят точно това. В опита си да ги задържи да не напускат, Google им е предложила щедри бонуси при най-различни условия. Един от бонусите е голяма сума в съответствие с пазарната оценка на компанията. Колкото по-висока е оценката, толкова по-голям бонус. Изглежда като идеална причина да останеш възможно най-дълго. За някои от служителите обаче, дори и в момента, тези бонуси са твърде щедри и се оказват предложение, на което не могат да откажат. Заради тази бонус схема Google вече е загубила някои от най-добрите си експерти, които са напуснали само, за да вземат бонусите. Някои от тях след това дори са създали свои компании за автономни автомобили. Според агенция Bloomberg много пари не са единствената причина за напускането на повечето служители, но имат доста решаваща роля. За сега няма информация колко пари са въпросните бонуси, а и Waymo отказва коментар по темата. Служителите също не коментират очевидно твърде голямата щедрост на работодателя си. https://vesti.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 38
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 61
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 55
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.

Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай

  • 19 Апр 2024
  • 80
Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай след заповед на интернет надзора на страната, която се позова на опасения за националната сигурност.

Контрабандни цигари, укрити във филтри за абсорбатори, откриха митническите служители на МП Капитан Андреево

  • 19 Апр 2024
  • 68
Близо 220 000 къса (11 000 кутии) нелегални цигари задържаха митническите служители при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.