« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Милиони се харчат за нежелани подаръци по Коледа

Най-често подаряваният нехаресван подарък се оказват дрехите (посочени от 43% от потребителите), 20% – стоки за дома, 12% – козметика и парфюми. Когато получат нежелан продукт, 31% от хората го запазват, но не го ползват, 31% – решават да го подарят на приятел, 20% – да го разменят, 7% – го продават, а 4% – го изхвърлят или връщат (пак 4%). С наближаването на края на годината, светът отново е завладян от коледно настроение, а потребителите са в трескаво търсене на перфектния подарък за любимите хора. Най-бързо развиващата се в света beauty-tech марка FOREO е подготвила специален коледен списък с идеи за премиум подаръци за грижа за кожата, за да улесни пазаруващите. Благодарение на този списък, всеки може да се превърне в любимия на всички Дядо Коледа тази година и да обере овациите като подари модерни подаръци, които ще бъдат ценени дълго след Коледа! „Цели 15,2 милиарда долара са „хвърляни на вятъра“ за нежелани подаръци всяка година само в САЩ, което е наистина стряскаща статистика. Ние от FOREO сме много горди, че процентът на върнатите наши стоки никога не е надминавал 1%. Когато става въпрос за изкуството на подаряване на подаръци, всичко е въпрос на персонализация, а с FOREO тя е гарантирана. Освен това, нашите подаръци са направени така, че да издържат много години, отговаряйки на очакванията на клиентите, но и намалявайки генерирането на отпадъци“, коментира Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. Тази година се очаква купувачите в САЩ да похарчат 1,3 трилиона долара, сравнено с британците, които се смята, че ще похарчат 113 милиарда долара, а това прави Коледа най-големият шопинг празник на годината. Независимо от бюджета, който сте задели за подаръци за любимите си хора тази Коледа, е важно да имате предвид, че настоящата криза с недостига на чипове засяга производството на традиционно най-желаните коледни подаръци като компютри, таблети и игрови конзоли. Затова е най-добре да започнете да пазарувате за Коледа веднага, за да сте сигурни, че ще успеете да си осигурите подаръците, които сте си набелязали и които вашите приятели и семейство ще харесат и няма да помислят да върнат или изхвърлят.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 165
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 205
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 218
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 222
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 197
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение