« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Никога повече - Скалата се хвана за главата след инцидента с Болдуин

 • 04 Ное 2021
"Повече никога няма да използвам истински оръжия, когато снимам филми". Това обяви холивудската супер звезда Дуейн Джонсън-Скалата. Причината е инцидентът с колегата му Алек Болдуин, който уби жена-оператор и рани друг човек от екипа на филм, докато се снима, съобщава "Скай Нюз". Все още тече разследване как се е стигнало до поставянето на истински патрони в оръжието му. Скалата заяви, че филми или телевизионни предавания, снимани от неговата компания Seven Bucks Productions, ще използват гумени пистолети отсега нататък. Джонсън каза също, че познава Болдуин от много години. "Той е мой приятел и сърцето ми е със семействата на всеки от инцидента, в който Алек беше замесен", каза Джонсън. 63-годишният Болдуин, който беше продуцент и актьор във филма, говори публично за трагедията за първи път през уикенда, казвайки на репортерите, че е загубил приятел. Актьорът добави, че сътрудничи на полицията, докато разследването продължава, но отказа да коментира повече.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

 • 17 Май 2022
 • 161
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

 • 17 Май 2022
 • 145
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.

В Бургас ще се проведе българо – румънски икономически форум

 • 17 Май 2022
 • 161
Двустранната търговска камара България - Румъния , Община Бургас и Бургаската търговско – промишлена палата са организатори на предстояща среща „Как да бъдем успешни на румънския пазар”. Тя ще се проведе този четвъртък, от 10:00 часа, в експоцентър „Флора“.

Държавни институции ще ползват опита на Община Бургас за осигуряване на достъпна среда

 • 16 Май 2022
 • 328
Дългогодишната и целенасочена дейност по осигуряване на достъпна среда и равни възможности за хората с трайни увреждания на екипа на Община Бургас поучи заслужено признание.

Билингва антология „Поетични перли“ – на български и френски език

 • 16 Май 2022
 • 278
Стихове на съвременни бургаски поети са представени в билингва антология „Поетични перли“ – на български и френски език. Съставителят и преводач Добрина Маринова преведе свои любими поети, за да ги представи на читателите във Франция.