« октомври 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хърватският тенис съюз с атака срещу Гришо

Хърватският тенис съюз излезе с официална позиция за "Адрия тур", в която отправи обвинения срещу Григор Димитров. Местната федерация е съорганизатор на турнира в Задар, който беше прекратен заради разпространението на коронавирус. Пръв положителен тест даде именно Гришо, а след това и двамата му треньори, хърватският тенисист Борна Чорич, Новак Джокович и съпругата му Йелена, кондиционният треньор на Ноле, а също и сръбският тенисист Виктор Троицки и бременната му половинка Александра, които изобщо не пътуваха до Задар. Медиите в Сърбия и Хърватия обвиниха Григор, че е прикрил неразположението си. Сега към тях се присъединиха от Хърватския тенис съюз. "Чуждите граждани, които влизат в Република Хърватия, не се задължени да се тестват за COVID-19. Това е и причината тенисистите да не дадат проби. Хърватският тенис съюз вярваше, че играчите са здрави и няма да застрашат околните. За съжаление, един от тях не се е чувствал добре още при пристигането си в Задар, но не е известил никого за това. Също така този играч не съобщи да е бил тестван, нито пък да е дал положителна проба за новия коронавирес. Веднага след като това стана ясно бяха прекъснати всички активности", се казва в официалното съобщение на Тенис съюза. Шефовете твърдят още, че по време на турнира са взели всички мерки за дезинфекция и социална дистанция на хората по трибуните и в зоната за медиите. "Няма заразени сред публиката и другите служебни лица, нито пък сред баскетболистите от Задар. Турнирът беше добра реклама. Статистиката показва, че в уикенда преди него в града е имало 2000 туристи, в дните на турнира броят е скочил до 4900, а сега отново да паднали до 3900". Шефът на организационния комитет в Задар и заместник-председател на Тенис съюза Навен Накич пък заяви: "Имахме добри намерения, изпълнихме препоръките, но никой не можеше да предвиди какво ще се случи".

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 30
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 118
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 100
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 98
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 96
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.