Стоян Колев избра „Нефтохимик”

Вратарят Стоян Колев е предпочел да продължи кариерата си в „Нефтохимик”. Както е известно преди години стожерът пазеше вратата на „Черноморец”, а последните три сезона игра за ЦСКА. 40-годишният Стоян Колев ще се присъедини към „шейховете” на 4 юли, когато отборът заминава на лагер в Трявна. Договор вече подписаха други двама бивши армейци - Александър Александров и Костадин Хазуров. Само след две изиграни контроли „Нефтохимик” се обвърза с юношата на клуба Даниел Андреев. Младия браните е възпитаник на школата на „шейховете“, като е преминал през почти всички формации на бургазлии. В двете контроли, които отбора изигра до този момент, Андреев се представи на високо ниво и треньорския щаб са убедени, че момчета като него са бъдещето на бургаския клуб. Другият футболист, който парафира с „Нефтохимик” е левият бранител Иво Малинов. Той подписа договор след като изкара две седмици пробен период. „Шейховете” ще разтрогнат с централния защитник Симеон Иванов. Контрактът на снажния бранител ще бъде прекратен по взаимно съгласие. Селекцията в „Нефтохимик” ще продължи, като до края на лагера в Трявна се очаква още няколко футболисти да преминат проби и е твърде възможно някои от тях да подпише договор. Бургаския тим ще бъде в планинския град от 4 до 14 юли, където ще изиграе и три контролни срещи – срещу отборите на „Локомотив” /ГО/, „Ботев” /Пд/ и „Етър”.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Парламентът одобри 9% ДДС, но само за ресторанти и книги

  • 22 Май 2020
  • 517
Парламентът прие на първо четене предложението на ГЕРБ и "Обединени патриоти" за 9% ДДС за ресторанти и книги - като временна мярка до края на 2021 г. Законопроектът бе подкрепен със 107 гласа "за", един - "против" и 68 "въздържали се".

Общината разкрива нова социална услуга

  • 22 Май 2020
  • 373
В Бургас това лято ще започне да функционира нова социална услуга. Тя е свързана с полагане на грижи на пълнолетни лица с умствена изостаналост. Нуждаещите се ще бъдат настанени в един от центровете за настаняване от семеен тип.

От днес отпада забраната граждани на ЕС да влизат в България

  • 22 Май 2020
  • 404
Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде нова заповед, според която от днес, 22 май, отпада забраната гражданите на Европейския съюз и на страни по Шенгенското споразумение да влизат на територията на България.

Все повече хора търсят помощ от църквата, заради тревоги и страх от заболяване

  • 22 Май 2020
  • 393
Все повече хора търсят помощ от църквата, заради страх и тревоги да не се разболеят. Това каза в интервю за БТА отец Евгений Янакиев, ставрофорен иконом и протосингел на Сливенската митрополия.

15 плажа ще предлагат безплатни чадъри и шезлонги

  • 21 Май 2020
  • 478
Към момента има предложения на 15 плажа за безплатни чадъри и шезлонги. Това обяви министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя добави, че една от мерките за насърчаване на вътрешния туризъм е плажове да предложат намалени цени.