СЪСТЕЗАТЕЛ НА СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“БУРГАС ЧЕТВЪРТИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО В ПОЛША НА ДИСЦИПЛИНА КАТА ПРИ МЪЖЕТЕ

От клуба на Световната ни Шампионка на ката – СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“ взеха участие двама състезатели – Валентин Борисов и Валентин Желев. Валентин Борисов загуби на кумите квалификациите при 14-15г. в категория до 60 кг. Съотборникът му – Валентин Желев се съревновава при мъже, на дисциплина „ката“, където от 32-ма състезатели, се класира на престижното 4-то място. Това бе затвърден успех на младият ни състезател, който седмица по-рано се завърна със същата класация от Световното за мъже в Токио, Япония. Възпитаниците на Сенсей Гергана Апостолова-Костова бяха част от отбора на БКА – ИКО България на този мащабен фарум. Общо 12 състезатели се съревноваваха за България, придружени от Шихан Емил Костов. От над 740 състезатели от 24 държави, нашите каратеки като цяло постигнаха много добър резултат – две Европейски и една Вице-европейска титли при децата, Вице-Европейска титла при мъжете и три 4-ти места. Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова бяха Рефери на финалите при мъжете и жените. Ден след Първенството те взеха участие в Семинар с Директора на Международния отдел - Шихан Кацухито Горай.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 114
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 98
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 62
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.