Турнир за купата на БМФ Порт Бургас 2022

Седмото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас‘2022 ще се проведе на 22-октомври, събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. Регламентът на турнира предвижда 12 отбора от младежи на възраст между 16 и 18 години да се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – Реал Бетис”, който ще се играе на 27 октомври 2022 г. в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” ще организира транспорт от Бургас до Разград и нощувки в Разград. Водещ за трета поредна година ще бъде Марио Ангелов от тв Канал 0. Участието в турнира е безплатно. За да се включат в надпреварата, младежите ще трябва да се вместват в обявените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви. В отборите не се допускат действащи футболисти от А и Б група. Жребият ще бъде изтеглен в деня на турнира. От участниците се очаква да бъдат в Спортен комплекс „Каменица Арена” в 9.30 часа на 22 октомври за сформирането на групите. Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0897956585 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата. „БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира традиционния футболния турнир, който всяка година се превръща в общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове от Лига Европа с участието на „Лудогорец”. Така през годините различни младежи от Бургас подкрепиха българския отбор в мачовете с „Базел”, „Истанбул Башакшекир”, „Цюрих”, „Ференцвалош”, „ЛАСК Линц”. Организаторите канят всички любители на футбола да се включат със свои отбори в турнира, а феновете им да ги подкрепят от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 22 октомври 2022 г. от 10 часа.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 38
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 95
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 85
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 127
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 114
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.