« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

СЕДЕМ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "КИОКУШИН СПИРИТ"БУРГАС

На 5-ти Февруари 2022г. (събота), в Юнашки салон Варна, се проведе традиционното Отворено Клубно Първенство по карате Киокушин за всички възрасти, което тази година носи името на Основоположника на карате Киокушин за България – Шихан Константин Божилов. Съревнованието се реализира по инициатива на СКК“ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“, със съдействието на Община Варна и БКА – ИКО България. В него взеха участие около 110 състезатели от осем клуба в страната, членове на Асоциацията: СКК”Ичи Геки Варна”, СКК”Киокушин Спирит”-Бургас, СК”Ояма”- Търговище, СКК”Дуло”-Аксаково, СКК”Будо”-Разград, СКК“Овеч“-Провадия, СКК“Сейкен“-Пловдив и СКК“Киокушин Силистра“. Турнирът „КУПА БОЖИЛОВ“ бе официално открит от Директора на Дирекция Спорт Варна Г-н Кристиан Димитров. От клуба на Световната Шампионка по ката Сенсей Гергана Апостолова-Костова - „КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас, взеха участие 33 каратеки, Специални награди бяха връчени на следните състезатели: - Лора Кръстева от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА”, за: “най-техничен състезател”; - Георги Николов от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА” за: “воля за победа”; - Тиана Николова (4г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-малък състезател”; - Рейчъл Тагар (69г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-голям състезател“; - Възпитаникът на СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас - Стратимир Стратиев получи специалната награда на Турира: “КУПА БОЖИЛОВ”, която се връчва за най-добре представил се състезател на цялото Първенство. ОТВОРЕНО ИЧИ ГЕКИ ПЪРВЕНСТВО даде тласък на каратеките от различните възрасти за бъдещите им участия в големите национални и международни състезания, като в най-близък план е Международното Първенство за деца, юноши и девойки, което ще се проведе на 18-21.02.2022 в Москва, Русия. Мероприятие под името „КУПА БОЖИЛОВ“, в памет на Основоположника на карате Киокушин за България, БКА – ИКО България с Председател Световния Шампион Шихан Емил Костов, ще организира всяка година, превръщайки го в традиция, като благодарност за всичко, което допринеси Шихан Константин Божилов за Българския Киокушин! Ус! За всички нас ще бъде чест! Ус!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“

  • 25 Сеп 2023
  • 102
Дружеството на кардиолозите в България стартира Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“ в Световния ден на сърцето 29 септември за четвърта поредна година.

Интересни събития до края на септември предлага инициативата „БулевАрт“

  • 25 Сеп 2023
  • 91
Със смях, танци и приятелски срещи инициативата „БулевАрт – Мрежа на сетивата“ отбелязва края на септември. Партньорите в мрежата са организирали интересни събития, с които да заинтригуват желаещите да се потопят в света на изкуството.

Бургас ще е домакин на информационна среща, посветена на енергийната ефективност

  • 25 Сеп 2023
  • 88
Грийнпийс“ – България започва серия информационни срещи за повишаване на осведомеността на гражданите относно енергийните общности. Ще се организират дискусии в три града в страната.

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

  • 21 Сеп 2023
  • 607
Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, в айтоското село Карагеоргиево.

Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

  • 21 Сеп 2023
  • 486
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит.