Благотворителен футболен турнир „За деца на починали служители на МВР“

24 отбора от 8 държави ще сторят за купата на благотворителния полицейски турнир „За деца на починали служители от системата на МВР“ от област Бургас. Той ще се проведе на 4 и 5 юни, петък и събота на спортен комплекс „Славейков“. Организатор е СФК“Свети Никола“ с подкрепата на Община Бургас. От година на година популярността на този турнир нараства. Доказателство за това, е че за първи път ще участват представители от 8 държави- Македония, Сърбия, Турция, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния-2 отбора, Полша-2 отбора и България.Освен отбори от служители на МВР от бургаския регион ще пристигнат и участници от Видин. 24-те тима ще бъдат разпределени в 8 групи по 3. Всички мачове от груповата фаза ще се играят в петък. Началото е в 9:00 часа. Срещите са от 2 полувремена по 15 минути. Отборите са от по петима полеви футболисти и един вратар. Първенците в групите продължават на четвъртфиналите. Те са насрочени за събота, а началото е в 10:00 часа. След това са полуфиналите. Финалният двубой ще започне около 13:30 часа. Веднага след него е церемонията по награждаване. Организаторите са подготвили купи, флагчета и поздравителни писма. На търг ще се разиграе картина, като парите също ще се добавят към събраната сума.„Тя ще бъде разпределена между децата на починали служители от системата на МВР от област Бургас, които нямат навършени 18 години“, обяви председателят на СФК“Свети Никола“ Павлин Ковачев.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Туристически гигант отмени почивки в България

  • 30 Юли 2021
  • 136
Туристическият гигант TUI канселира почивки до България. Фирмата информира за новата вълна от канселирани почивки, включващи България, Сицилия, Мексико, Джирона и Испания, като някои пътувания са отложени до ноември.

Президентът Румен Радев връчва мандат на "Има такъв народ"

  • 30 Юли 2021
  • 115
Президентът Румен Радев съобщи, че връчва днес проучвателен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ". България е изправена пред предизвикателства, които изискват час по-скоро да имаме редовно правителство - заяви Президентът.

Разширяват инсталациите в ПланетУм

  • 30 Юли 2021
  • 108
Има идея да увеличим експонатите и да разширим с нови интересни инсталации пространството в ПланетУм. Така за посетителите ще бъде още по-забавно и разнообразно преживяването в интерактивния музей.“. Това сподели кметът Димитър Николов на среща с бургаските доброТворци.

Разкриха конопена нива в Брястовец

  • 30 Юли 2021
  • 87
Шест лица, съпричастни към отглеждането на нива с конопени растения в землището на с. Брястовец, са задържани от служители на отдел „Криминална полиция”, отдел „Разследване”, сектор „Специализирани полицейски сили” и „Специализирани тактически действия” към ОДМВР - Бургас и Районни управления – Поморие, Несебър и Пето Районно управление - Бургас.

Община Бургас раздава вода в жегите

  • 29 Юли 2021
  • 192
Община-Бургас и БЧК ще разкрият пункт за помощ и за раздаване на минерална вода до Часовника. Причината са високите температури – над 34 градуса, които ще се задържат до края на седмицата.