Бургас има своето златно момиче във футбола: Йоана Станкова е с повиквателна за националния отбор

Капитанът на Женски футболен клуб „Бургас“ Йоана Станкова е с повиквателна за националния отбор на България за девойки до 19-годишна възраст. Това е новото голямо признание за златното момиче на Бургас във футбола. „Предстоят й международни футболни срещи, с които се надяваме да прослави Бургас и България! Успех и нека силата бъде с нея!“, съобщават от ЖФК „Бургас“. Кметът Димитър Николов също поздрави Йоана за успеха й. „Вече й предстоят международни футболни срещи, с които се надяваме да прослави Бургас и България! Успех и поздравления, Йоана Станкова! Ти доказа, че когато следваш мечтите си, те се сбъдват!“, каза кметът Николов. Това е поредният успех за Йоана Станкова по пътя към мечтите й. Само преди дни тя бе наградена с приз за „Най-добър играч“ от организаторите на турнира „Олимпия“ – Шумен. През последните години бургаският тим не спира да печели състезания и да носи спортна слава на града.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Туристически гигант отмени почивки в България

  • 30 Юли 2021
  • 126
Туристическият гигант TUI канселира почивки до България. Фирмата информира за новата вълна от канселирани почивки, включващи България, Сицилия, Мексико, Джирона и Испания, като някои пътувания са отложени до ноември.

Президентът Румен Радев връчва мандат на "Има такъв народ"

  • 30 Юли 2021
  • 108
Президентът Румен Радев съобщи, че връчва днес проучвателен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ". България е изправена пред предизвикателства, които изискват час по-скоро да имаме редовно правителство - заяви Президентът.

Разширяват инсталациите в ПланетУм

  • 30 Юли 2021
  • 102
Има идея да увеличим експонатите и да разширим с нови интересни инсталации пространството в ПланетУм. Така за посетителите ще бъде още по-забавно и разнообразно преживяването в интерактивния музей.“. Това сподели кметът Димитър Николов на среща с бургаските доброТворци.

Разкриха конопена нива в Брястовец

  • 30 Юли 2021
  • 81
Шест лица, съпричастни към отглеждането на нива с конопени растения в землището на с. Брястовец, са задържани от служители на отдел „Криминална полиция”, отдел „Разследване”, сектор „Специализирани полицейски сили” и „Специализирани тактически действия” към ОДМВР - Бургас и Районни управления – Поморие, Несебър и Пето Районно управление - Бургас.

Община Бургас раздава вода в жегите

  • 29 Юли 2021
  • 187
Община-Бургас и БЧК ще разкрият пункт за помощ и за раздаване на минерална вода до Часовника. Причината са високите температури – над 34 градуса, които ще се задържат до края на седмицата.