"Тотнъм" блокира цял хотел в Пловдив, забрани всякакъв достъп

Английският "Тотнъм" е запазил само за себе си един от най-големите и луксозни хотели в Пловдив за престоя си преди гостуването на "Локомотив" в квалификациите на Лига Европа в четвъртък. Делегацията на шпорите е от 60 човека, но лондончани са резервирали всички 190 стаи в хотел "Империал" под тепетата, който се намира на около километър от стадион "Локомотив", пише dsport.bg. Така "Тотнъм" се застрахова от присъствието на външни лица в хотела по време на краткия престой в Пловдив. Една от основните причини за тези мерки са свързани с опасността от разпространение на COVID-19. Не е ясно дали англичаните въобще ще напуснат стаите си преди мача с "Локомотив". Всеки един от членовете на делегацията ще бъде настанен в отделна стая, а за Жозе Моуриньо е планиран още по-специален апартамент. Тимът на "Тотнъм" пристига с цял екип, който отговаря за различни неща в клуба. В това число се включват и готвачи, както и специална храна от Англия. Основните желания са свързани с органична храна и плодове. Едно от изискванията на "Тотнъм" е в близост до хотела да не се допускат външни лица, което означава, че достъп няма да има и до двора на хотела. Състезателите на Моуриньо ще пристигнат на летище "Пловдив" по-късно днес и няма да тренират на "Лаута" пред сблъсъка, който е в четвъртък от 19:00 часа. Жозе Моуриньо пък ще даде онлайн пресконференция днес от 14:00 ч. от Лондон, а наставникът на "Локомотив" Бруно Акрапович ще говори с медиите в 18:25 ч. отново онлайн.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 14
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 63
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 58
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 57
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 55
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.