« август 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ЙОВА за влиянието на планетите през следващата седмица

Венера, отпуска хватката си след своята ретроградност и вече е в красота и изящество. Управляваща и финансовия сектор, ще се забави Марсово, защото Марс, от позицията и стоенето в Овен, ще стопира сделките. Малкото щастие от Венера, “достойно“ се замества от Меркурий. На фона на ретроградните стоения, влизаме в информационният поток, на Меркуриевото време. Периодът е на думите и на тяхното поднасяне в пространството. Всеки Слънчев знак има своето тълкуване на изреченията. Нуждата да бъде чут, ще е на дневен ред, на моменти ще взема връх. В повечето случаи, ще сме свидетели на „развален телефон“, т.е., информационно объркани. Внимателни бъдете при работа с документи, откъм технически грешки, в пряк и в преносен смисъл. В здравословен план, обърнете внимание на ръце, рамене и бели дробове. При двойките, периодът е още напрегнат. Венериният резултат е охлаждане на чувствата, апатия или безразличие. Пред Пълнолуние сме в Козирог, на 5 юли. Да следваме мъдростта: “Мълчанието е злато“за да не влошим отношенията. Овните да се придържат към непринудено общуване.Имат очаквания, ще се случат. Да избягват флиртовете. Телците да се мобилизират на работното място. Продуктивни са. Финансовите въпроси ще бъдат разрешени. За Близнаците е време да се заемат със сериозните въпроси, които отлагат. Денят им е понеделник. Раците са в интелектуално поприще. На работното място, са на заслужена почит. Лъвовете да отделят внимание на детайлите. В сряда да подходят нестандартно и да опитат да овладеят събитията около тях. Деви, всичко, което е било важно за вас, вече не е актуално. Заслужихте почивката си. Внимателни бъдете при шофиране. Везните се заемат със себе си. Диета, почивка. Седмицата им е на релакс. Скорпионите се стабилизират финансово, от неочаквани приходи. Периодът е добър за профилактика на организма и изследвания. Стрелците да сдържат емоциите.В никакъв случай да не изясняват позиции. Седмицата им е напрегната, от неизяснени въпроси във времето. Козирозите ще разсъждават върху потенциални въпроси, до сряда. Да не губят самоконтрол на работното място. Водолеите, изключително внимателно и съсредоточено да се отнасят към текущите дела, касаещи документация. В личен план ги очакват неразбории. Рибите ще работят и ще бъдат възнаградени. Четвъртъкът е важен за тях. Среща и промяна. Бъдете готови за тази промяна. С пожелания за хармония и здраве от ЙОВА!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър

  • 29 Юли 2022
  • 1778
Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 19:00 ч. в извънработното време на спасителите и при вдигнат „червен флаг“, който забранява влизането в морската вода заради лошо време и бурни вълни.

Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас

  • 29 Юли 2022
  • 1682
Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас.

На вниманието на бургаския бизнес: Отвориха 2 програми за безвъзмездна финансова помощ!

  • 29 Юли 2022
  • 1674
Община Бургас продължава да следи какви подкрепящи бизнеса програми са активни и отворени за кандидатстване. Нека местните предприемачи се възползват от тях. Привлечете допълнителни средства в Бургас, нека не изхарчват всичко в София и евентуално в Пловдив!

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас през август

  • 28 Юли 2022
  • 1885
Стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за лазерни процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. Тя ще се проведе през август в градовете Бургас и Пловдив.

Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“

  • 28 Юли 2022
  • 1833
Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“. Четири са събитията, които ще привлекат интереса на бургазлии и гостите на града. Ще се проведат в петък, събота и неделя.