« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

7 неща, които да носите в плажната чанта

Летните почивки вече започнаха. Ако скоро ви предстои да отидете на море, сигурно вече си правите списък с основните неща, които ще сложите в куфара си. Наред със задължителните дрехи, сандали, чехли и бански, ще трябва да си потърсите и удобна плажна чанта. Някои хора предпочитат да не носят много ценни неща на плажа, за да не ги откраднат. Въпреки това, трябва да помислят за някаква торба, в която да пъхнат поне кърпата и слънцезащитния си крем. За да може да поберете всичко и да го намерите бързо и лесно, е добре да обиколите магазините за чанти и си изберете най-подходящата. Ако сте сами, не ви трябва нещо обемно, но ако ще ходите заедно с половинката или децата, заложете на по-голяма торба. За предпочитане е да е с цип и удобни дръжки, които да издържат на тежестта. Има най-различни плажни чанти, които може да съчетаете с цвета на банския си. Ние ви предлагаме няколко неща, които задължително да сложите вътре: Хавлия Едва ли сте от онези, които не си носят кърпа за плажа. Може да си вземете любимата или да си купите актуалните за сезона кръгли хавлии, които наподобяват диня или пъпеш. Има и много шарени, които наподобяват сладолед на клечка. Няма значение какво ще изберете, важното е хавлията да ви е мека, удобна и достатъчно голяма, за да побере тялото ви. Слънцезащита Второто нещо, което не бива да забравяте, когато приготвяте плажната чанта. Ако имате по-чувствителна кожа, си купете слънцезащитен спрей или крем с по-висок фактор – поне 30 или 50. Може да го държите отделно в хартиена торбичка или найлонова чантичка, за да не омазните кърпата или чантата си. Пригответе си и балсам за устни със слънцезащитен фактор. Шапка За повечето дами не е важно толкова дали шапката предпазва от слънцето, а по-скоро какъв модел е и дали се съчетава с банските и пареото. Все пак, ако изгаряте по-лесно на слънце, си вземете шапка с по-широка периферия. Слънчеви очила Наред с шапката, не бива да забравяте и слънчевите очила. Някои хора имат един чифт специално за плажа. Съветваме ви да сложите кутийката с тях най-отгоре в чантата, за да не я затрупате с кърпата и другите неща или натиснете без да искате сядайки на плажа. Хубава книга Докато се печете, може да четете книга. Може преди това да не сте прочели нищо, но ще видите, че морският бриз предразполага към релаксиране с книга в ръка. Затова винаги си носете някое хубаво четиво, с което да отбивате времето. Вода Жегата води до дехидратиране на организма. Препоръчително е в горещините да се пият поне по 2 литра и половина на ден. Излизайки от хотела, си купете студена вода, за да имате за плажа. Малко портмоне За да не носите голямото си портмоне и да се тревожите във водата дали някой няма да го открадне, по-добре си купете малко портмоненце. В него сложете повече стотинки и дребни банкноти. Заради него е добре да си купите плажна чанта, която има вътрешен джоб. tialoto.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 211
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 244
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 193
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 240
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 209
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.